Nieuw: jumping balls!

Nieuw in het assortiment bij Heesbeen Attractieverhuur: Circus Jumping Balls. Voor alle clown, jongleurs en acrobaten in spé mag deze spectaculaire attractie niet ontbreken. Of u nu een evenement organiseert of een verjaardag speels wilt invullen, met de jumping balls attractie voelt ieder kind zich een volleerd circusartiest.

Haalt u de overkant?

Denkt u zonder vallen de overkant te kunnen halen? Het kan met veel concentratie en evenwicht! Jong en oud kan zich op deze attractie naar hartenlust uitleven. Loop over de grote ballen naar de overkant en toon hiermee aan een volleerd circusartiest te zijn. Natuurlijk zijn de zijkanten voorzien van valnetten zodat niemand van de attractie kan vallen. De jumping balls is een leuke attractie die u ook kunt kiezen in ons Circus Themapakket.

Huur de Circus Jumping Balls

Circus Jumping Balls is een zeer uitdagende attractie waar jong en oud uren plezier aan kunnen beleven. Huur de attractie als los toestel of kies hem als één van de attracties in het Circus Themapakket. Wilt u deze attractie direct huren of meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.