Nieuwe MINI luchtkussens voor de jongste kids

Nieuw bij Heesbeen: MINI luchtkussens, speciaal voor de jongste kids. Verkrijgbaar in verschillende thema’s zijn deze luchtkussens perfect geschikt voor een kinderfeestje. Laat de kinderen los in het luchtkussen en ze springen de hele dag door. Een topattractie voor ieder feestje. Nu verkrijgbaar bij Heesbeen.

Ideaal voor de jongste kinderen

De nieuwe lijn MINI luchtkussens zijn er speciaal voor de jongste telgen. Een klein en compact luchtkussen waar ze veilig rond kunnen springen. De luchtkussens zijn allemaal voorzien van een dak, waardoor de kinderen droog blijven en het kussen ook niet glad kan worden door de regen. Laat uw kinderen met een veilig gevoel de beest uithangen en bezorg ze een topdag met het MINI luchtkussen.

Geschikt voor diverse themafeestjes

De MINI luchtkussenslijn is beschikbaar in verschillende thema’s. Zo kunt u een luchtkussen huren met het thema boerderij, piraat, western, circus of jungle. Dit maakt de MINI luchtkussens bovendien uitstekend geschikt voor een waar themafeestje. Zo zijn alle luchtkussens versierd met de mooiste afbeeldingen. Viert u binnenkort een kinderfeestje voor de kleinste kids? Met een van de themaluchtkussens is succes gegarandeerd.

Specificaties luchtkussens

Deze luchtkussens zijn met name geschikt voor de kleinere kids door de compactheid van het kussen. Ieder luchtkussen is 3 x 2,5 meter en is voorzien van een dak. De prijs voor de huur van het luchtkussen is € 69,50, inclusief btw. U krijgt daarnaast nog 20% korting wanneer u het luchtkussen komt afhalen bij ons magazijn in Nuenen. Dus kom snel langs en laat de kinderen genieten in deze attractie.

Interesse in de nieuwe luchtkussens?

Wilt u graag een luchtkussen voor het feestje van uw kinderen of evenement in de buurt maar wilt u geen enorme bedragen neerleggen voor een groot springkussen? Dan is de nieuwe MINI luchtkussenlijn met de compacte themakussens de ideale uitkomst. Kom langs om het kussen te halen en ontvang 20% korting. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.MINI luchtkussens Heesbeen