Nieuwe springkussens bij Heesbeen!

We hebben weer nieuwe springkussens in het assortiment bij Heesbeen! Speciaal voor de kinderen om op te springen en van de ingebouwde glijbaan naar beneden te roetsjen. Een superattractie voor een evenement of voor tijdens een feestje. De kinderen zullen u dankbaar zijn.Nieuwe lijn springkussens

Nieuwe lijn springkussens

De nieuwe lijn springkussens zijn een combinatie van een springkussen en een glijbaan. Zo kunnen de kinderen binnen in het overdekte springkussen hun gang gaan en niet alleen via de ingang naar buiten maar ook vanaf de aangebouwde glijbaan naar beneden glijden. Dit maakt de beleving voor de kinderen helemaal af. De springkussens zijn er in verschillende thema’s. Zo is er het Western springkussen, een Aqua springkussen met onderwaterthema, een Schatkist springkussen en het Unicorn springkussen.

Ervaar het sprookje in de Unicorn

Het Unicorn springkussen is een echte belevenis voor kinderen. De kinderen wanen zich in een waar sprookje met dit met eenhoorns en regenboog bezaaide springkasteel. Naast het springkussen geeft de glijbaan bovendien extra speelplezier aan de kleinste kids. Het maakt het springkussen uitstekend geschikt voor kinderfeestjes, bijvoorbeeld voor een prinsessenfeest.

Mogelijkheden Unicorn Springkussen

Het Unicorn Springkussen is dus een van de kussens uit de nieuwe lijn van Heesbeen. Het kussen is 4×5 meter met een hoogte van 3 meter en is compleet overdekt waardoor het gebruikt kan worden bij alle weersomstandigheden. De huur van het Unicorn springkussen is € 89,- inclusief btw. Er dient wel altijd een begeleider bij het springkussen te staan om toezicht te houden op de spelende kinderen in het kussen. Zo kunnen de kinderen urenlang onbezorgd genieten van deze topattractie.

Unicorn Springkussen

Huur het Unicorn springkussen bij Heesbeen

Zoekt u nog een springkasteel voor uw evenement of feestje? Met het Unicorn springkussen hebben de kinderen de tijd van hun leven in een sprookjesachtige omgeving. Wilt u deze attractie of een van de andere springkussens huren of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.