Oneindig veel mogelijkheden met het Opblaasbaar Labyrint!

Ons Opblaasbaar Labyrint mag zeker niet ontbreken in de categorie Super Attracties. Dit Opblaasbare Labyrint zorgt voor een complete verduistering waardoor u elke activiteit extra spannend maakt in het donker! Zo kunt u bij een buitenevenement een stuk verduisteren om diverse spellen een extra uitdaging te bieden. Zet het Opblaasbare Labyrint in bij het organiseren van een zeskamp, het opzetten van een doolhof, het creëren van een spookhuis tijdens Halloweenavonden of maak een spel lasergamen extra moeilijk en onvoorspelbaar!

Hoe zet u ons Opblaasbare Labyrint in?opblaasbaar labyrint huren

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het labyrint bedekt een oppervlakte van 12,5 m bij 7 m en is 2,5 m hoog. Dankzij de zwarte flappen aan de zijkant en bovenkant van het labyrint is deze compleet verduisterend. De zijkanten zijn netjes af te sluiten dankzij de zijpanelen die bevestigd kunnen worden met klittenband. Ook het dak kunt u monteren met klittenband. Ons Opblaasbare Labyrint beschikt over maar liefst 28 (!) kamers die u compleet zelf kunt indelen dankzij het toevoegen of verwijderen van zijpanelen. Zo kunt u verschillende routes creëren en kamers de gewenste afmeting geven. Werkelijk waar een uniek exemplaar met oneindig veel mogelijkheden, waardoor deze absoluut tot onze Super Attracties behoort.

Waar dient u rekening mee te houden?

Dit labyrint dient u met minimaal 3 personen op te zetten en de afmeting van het opgerolde kussen bedraagt 2 x 2 m. Beschikt u niet over een vervoersmiddel waarmee u deze attractie op kunt halen en terug kunt brengen? Dan kunt u bij ons uiteraard een aanhanger of bus huren waarmee u probleemloos op locatie terecht komt. Wij zorgen dat deze ingeladen voor u klaar staat op het gewenste tijdstip!

Onze tip: een lasergame organiseren in het Opblaasbaar Labyrint!

Een lasergame is een spannend spel dat zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. Betreed de duistere kamers gewapend met een lasergeweer en ga op zoek naar de tegenstanders. Navigeer door het verduisterde doolhof terwijl u de strijd aangaat in teams of één-op-één. Bij Heesbeen is het mogelijk om een lasergame-set te huren samen met ons Opblaasbaar Labyrint, waardoor het hele spel in het duister gespeeld kan worden. Dit zorgt voor extra spanning en een unieke lasergame-ervaring! Door de mogelijkheid om in het donker te spelen, kunnen de deelnemers zich beter verstoppen en onopgemerkt door het doolhof bewegen. Dit zorgt ervoor dat ze niet meteen uitgeschakeld worden en het spel langer leuk blijft.

Organiseer een super evenement!

Ons Opblaasbaar Labyrint zorgt voor een uniek en onvergetelijk evenement. Wilt u meer informatie over deze Super Attractie en wat uw opties zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Ons labyrint is een populaire attractie, reserveer deze dus snel voor de gewenste datum. Heesbeen zorgt voor de leukste invulling van uw evenement!