Onze acties tijdens het WK voetbal voor vrouwen

Het is bijna zover: Het wereldkampioenschap voor vrouwen! Vanaf 7 juni tot 7 juli barst de strijd los in Frankrijk. Op de dagen dat Nederland moet spelen, hebben wij hele leuke aanbiedingen die u niet wilt missen. Zo bestelt u bij ons 4 oranje Skytubes voor slechts € 100,- en bieden we onze voetbalattracties aan met 20% korting.

Speelschema van onze Oranje Leeuwinnen

Op de oranje speeldagen hebben wij twee hele leuke aanbiedingen voor u! Onderstaand een overzicht wanneer onze Leeuwinnen moeten spelen:
Dinsdag 11 juni, 15:00 uur: Nieuw-Zeeland – Nederland
Zaterdag 15 juni, 15:00 uur: Nederland – Kameroen
Donderdag 20 juni, 18:00 uur: Nederland – Canada

20% korting op alle voetbalattracties

Wat een top actie, 20% korting op álle voetbalattracties. Zo verhuren wij bijvoorbeeld een voetbalboarding. Dit is de ideale manier om een speelveld te creëren. Eén van onze persoonlijke favorieten is het levensgrote tafelvoetbal. Ideaal als spelonderdeel in een meerkamp of te gebruiken bij een competitie. Onze rodeovoetbal is een variant op de vertrouwde Rodeostier, maar dan speciaal voor voetballiefhebbers! Wij hebben ook een assortiment aan schietattracties speciaal voor voetballiefhebbers, zoals een reuze doel, de leeuw met de stropdas of onze voetbalschietschijf. Bekijk ons ruim assortiment aan voetbalattracties!

voetbalattracties

4 oranje Skytubes voor € 100,-

Onopvallend zijn ze zeker niet! Met onze Skytubes trekt u voldoende aandacht van publiek. De wapperende slurven zijn ideaal om voor uw winkel, café of evenement te plaatsen. Zeker tijdens de oranje speeldagen! Op die dagen zijn onze oranje Skytubes voor slechts € 100,- te huur. Interesse? Vraag dan direct een offerte aan!

skytubes heesbeen