Onze nieuwste partner in Amsterdam

Met behulp van onze partners zijn de attracties van Heesbeen op steeds meer locaties door heel Nederland af te halen. Dankzij hun kunt u, waar u ook woont, genieten van onze attracties. Daarom brengen wij u graag op de hoogte van onze nieuwste samenwerking: een afhaalpunt voor attracties van Heesbeen in de regio Amsterdam!

Onze nieuwste partner in Amsterdam

Nieuw partnerschap in regio Amsterdam

Met dank aan onze nieuwste samenwerking zijn onze attracties nu ook te huren in de regio Amsterdam. Organiseert u in deze omgeving een evenement en zoekt u nog naar die laatste speciale toevoeging waardoor uw feest een gegarandeerd succes wordt? Heesbeen verhuurt alles wat u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken!

Partner gezocht in regio Weert en Culemborg

Om ons bereik nog verder te vergroten zijn wij op zoek naar een nieuwe partner. Heeft u een party/evenementenverhuurbedrijf in de buurt van Weert of Culemborg? En wilt u een leuke aanvulling op uw omzet? Dan zoeken wij u! Als partner van Heesbeen kunt u profiteren van ons uitgebreide assortiment van attracties, partymaterialen, tenten, aankleding, animatie en catering.

Partner worden van Heesbeen?

Wilt u uw assortiment verbreden met behulp van onze ruime collectie attracties? En bent u geïnteresseerd in een partnerschap met attractieverhuur Heesbeen? Neem dan contact met ons op. Dan vertellen wij u graag meer over het partnerschap en alle mogelijkheden.