Open Bedrijven Dag: een succes met onze Skytubes aanbieding!

25 maart is het Open Bedrijven Dag. Dit is een dag waarop u wilt opvallen! Dat kan met onze Skytubes. U kent ze wel: de wapperende slurven de vaak voor een winkel of een evenement geplaatst zijn. Hiermee wordt de aandacht van voorbijgangers getrokken, waar u op deze dag uiteraard erg van kunt profiteren. Plaats de Skytubes bij uw winkel, bedrijfspand, stent of evenement en laat iedereen weten dat ze bij u hartstikke welkom zijn. Denkt u erover na om de vrolijk gekleurde slurven te huren voor Open Bedrijven Dag? Dan kunt u bij ons voor een fixe korting van maar liefst 33% terecht.

 

Een hoge korting en persoonlijke serviceskytubes huren

Heesbeen heeft aan aantrekkelijke actie speciaal voor Open Bedrijven Dag: 4 SKYTUBES VOOR MAAR €100,-! Voor deze prijs kunt u 4 Skytubes een hele dag huren. Spreek met ons af hoe laat het u uitkomt om ze de volgende dag weer te retourneren zodat u zich op de dag zelf volledig op uw gasten en klanten kunt richten. De opvallende slurven zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, geel, groen, blauw, paars, oranje en roze. Laat iedereen weten dat u open bent voor Open bedrijven Dag!

Alles naar uw wens

Bij Heesbeen zorgen we graag dat uw evenement helemaal naar wens verloopt. Daarom bieden wij u altijd een persoonlijke service. Natuurlijk kunt u de Skytubes zelf bij ons afhalen en terugbrengen, maar bent u niet in de gelegenheid? Dan regelen wij dit voor u op de afgesproken tijdstippen. Het enige wat u hoeft te doen is het zorgen dat ze op tijd klaarliggen om weer door Heesbeen meegenomen te worden. Reserveer de Skytubes op tijd door het aanvragen van een offerte voor de juiste datum en wees verzekerd van opvallende aankleding voor uw evenement!

Altijd de juiste publiekstrekkers bij Heesbeen!

Maakt u graag een waar succes van uw evenement? Wij hebben altijd de juiste attracties, publiekstrekkers en benodigdheden in huis. Onze ervaren experts bieden u graag een persoonlijk en professioneel advies zodat u op de juiste manier kunt inspelen op uw doelgroep. Wilt u meer informatie over ons assortiment, de mogelijkheden of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen graag dat u een succesvolle dag tegemoet gaat.