Opvallen met funpromotie

Tussen een legio aan bedrijven wordt het vandaag de dag steeds lastiger om onderscheid te maken. De bedrijven schieten met paddenstoelen uit de grond en de concurrentie neemt meer en meer toe. Hoe zorgt u ervoor dat u opvalt ten opzichte van de concurrent, dat uw merk of product sterk wordt gepositioneerd en dat de potentiële klant u verkiest boven een bedrijf van de concurrent? De oplossing is funpromotie. Hiermee brengt u uw merk op een leuke, attractieve manier onder de aandacht.

Funpromotie is eventmarketing

Eventmarketing is een communicatiemiddel dat ontzettend hard groeit. Ondanks dat de concurrentie meer en meer toeneemt in de markt, zijn er nog vele mogelijkheden om onderscheid te maken tegenover de concurrent. Met promotie kunnen we concepten uitwerken die aansluiten bij de doelgroep. Dit doen we niet simpelweg door funpromotie te verkopen, maar er wordt u een totaalconcept geboden van het begin tot het eind. In nauw overleg wordt met u een promotiepakket ontwikkeld en aangeschaft.

Daarna verzorgen wij de totale exploitatie, de opslag, het transport, de op- en afbouw, de begeleiding, het onderhoud en zelfs reparatie. Zo kunt u zorgeloos uw merk leuk en attractief onder de aandacht brengen in een sterk concurrerende markt.

Mogelijkheden m.b.t. funpromotie

De mogelijkheden met betrekking tot funpromotie zijn enorm divers. Zo kunnen we u met promoties helpen bij bijvoorbeeld feestelijke openingen, onthullingen en winkelpromotie. Daarnaast hebben we echte publiekstrekkers in de vorm van productvergrotingen. Zo valt uw merk, product of dienst op in een levensgrote variant die we speciaal voor u kunnen laten maken. Ook kunnen we u bijstaan in sampling, zodat u doeltreffend in contact kunt komen met de juiste doelgroep. We zorgen niet alleen voor de samplingactie zelf, maar ook voor de gehele logistieke planning, transport en opslag.

Meer informatie

Met funpromotie kunt u op een positieve manier onder de aandacht komen en valt u op bij de (potentiële) klant. Heeft u meer informatie of een advies op maat nodig, of bent u nog niet helemaal overtuigd van wat funpromotie voor u kan doen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst om van uw merk of product een onvergetelijk promotie succes te maken.