Organiseer een écht Winter Wonderland met onze attracties!

Organiseert u deze winter een evenement en wilt u helemaal in de winterse sferen duiken? Ontdek dan ons Winter Wonderland Themapakket! Dit unieke aanbod biedt keuze uit drie attracties, zodat u uw bestelling volledig naar uw eigen wensen kunt samenstellen. We vertellen u hier meer over de diverse opties die u tot uw beschikking heeft.

Bobsleebaanwinter attracties huren

Laat uw gasten een echt avontuur beleven met de maar liefst 6 meter lange bobsleebaan! Onze bobsleebaan blijft een absoluut succes voor elk indoor en outdoor evenement. Met vier sleetjes kunnen deelnemers over de lange rollerbaan glijden en veilig landen op een zacht kussen. Sensatie en plezier verzekerd!

Sneeuwbalwerpen

Daag jong en oud uit met sneeuwbalwerpen: gooi klittenband sneeuwballen op een winterthema dartbord en scoor zoveel mogelijk punten. Een vermakelijke uitdaging voor iedereen.

Hindernisbaan Skibaan

Deze overdekte winterattractie is geschikt voor binnen én buiten, weerbestendig dus! Wie navigeert het snelst door de winterse hindernisbaan? Maak er een spannende competitie van!

Rodeo Rendier

Voeg gezelligheid toe aan uw kerst- of wintergerelateerd evenement met deze klassieker. Wie blijft het langst op het Rodeo Rendier zitten en behaalt de hoogste score?

Rodeo Husky

Speciaal voor kinderen, deze Rodeo Husky variant biedt een lachwekkende uitdaging! Probeer zo lang mogelijk op de husky te blijven zitten tussen opblaasbare kerstbomen.

Klimberg

Een gegarandeerd succes! Laat kinderen de klimberg beklimmen om aan de achterkant weer naar beneden te glijden. Actief en leuk, perfect voor een winters feest!

Springkussen Skihut

Een echte blikvanger in winterthema, dit springkussen biedt overdekt springplezier voor kinderen, beschut tegen de winterse wind. Ons Springkussen Skihut is elk jaar weer een favoriet!

Winterklimvulkaan

Ultieme pret voor een winters evenement! Klim via diverse blokken naar de top van deze overdekte berg. Een dag vol klimmen, klauteren en spelen dankzij onze Winterklimvulkaan.

Mechanisch Snowboard

Deze Snowboard Simulator biedt een uitdaging voor alle leeftijden. Probeer te blijven staan op het wiebelende snowboard voor de beste score van de dag. Spanning gegarandeerd!

Complete ondersteuning

Bij het huren van ons Winter Wonderland Pakket zorgt Heesbeen voor de op- en afbouw met twee medewerkers. Zij sluiten de stroom aan, verankeren de attracties en plaatsen valmatten voor extra veiligheid. Gedurende 4 uur blijven zij ter ondersteuning aanwezig, zodat de attracties optimaal en veilig gebruikt kunnen worden.

Organiseer een onvergetelijke winterervaring

Kies voor een onvergetelijke winterdag met Heesbeen! Reserveer dit winterse pakket snel op onze website om verzekerd te zijn van de leukste attracties op uw evenement. Voor meer informatie of diverse mogelijkheden staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op. Met Heesbeen wordt uw feest een winterse sensatie!