Organiseer met Heesbeen een sportdag op uw camping!

Grote events zijn geschrapt de rest van de zomer. Dat is vast een dikke streep door de rekening voor uw camping. En dat terwijl u zich juist had verheugd op een zomer zonder zorgen, waarin u weer veel gasten blij kon maken met grote evenementen met dans, spel en muziek. Gelukkig hoeft u niet alles te schrappen, want Heesbeen Attractieverhuur kent voor u een goed alternatief: de sportdag!

sportdag camping

Actieve vakantie

Kleinschaligere activiteiten zijn namelijk nog wel gewoon toegestaan, en deze passen natuurlijk perfect op uw camping. Veel gezinnen komen jaarlijks terug omdat ze lekker buiten willen leven, en activiteiten willen doen waar ze normaal geen tijd voor hebben. Een buitensportdag past precies bij dat idee van een actieve vakantie in eigen land. En een sportdag organiseren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Sterker nog: u kunt het invullen op een geheel eigen manier.

Meerkamp voor jong en oud

Een sportdag kunt u organiseren in veel verschillende vormen. Als eerst moet u nagaan welk publiek u wil trekken. Alleen kinderen? Of mogen hun ouders ook meedoen? Aan de hand daarvan kunt u een meerkamp organiseren met verschillende uitdagende onderdelen. U kunt daarvoor meerdere attracties bij Heesbeen huren:

  • Zet een stormbaan weg waar de deelnemers moeten klimmen en klauteren naar het andere eind. De kunst is om het snelst het eind van de baan te halen;
  • Ga net als bij een Olympische triatlon lekker het water in! Door een loopmat in een zwembad of waterplas te leggen, daag je de deelnemers uit zo snel mogelijk te rennen én in balans te blijven. Niet uitdagend genoeg? Op onze waterhindernisbaan moeten uw gasten de nodige obstakels ontwijken;
  • Voor extra punten: schiet een penalty raak! Elk gat is een aantal seconden aftrek van je eindtijd waard. Een spannend einde van de hindernisbaan!

waterhindernisbaan op de camping

Voetbaltoernooi

Een gewoon sporttoernooi organiseren kan natuurlijk ook, wanneer u niet veel ruimte ter beschikking hebt. En wat is er dan leuker dan een klassiek voetbaltoernooi, waarin vaders, moeders, jongens en meisjes met elkaar in een team kunnen spelen? Dit campingvoetbal kan worden gespeeld in een mooie en stevige voetbalboarding, waardoor de bal ook in het veld blijft. Wilt u nog een extra element aan dit toernooi toevoegen? In het voetbalrokspel ziet u de bal niet eens liggen. Zweten én lachen gegarandeerd!

Actief

Er zijn dus veel mogelijkheden om toch nog iets actiefs op uw camping te organiseren met de attracties van Heesbeen Attractieverhuur. Bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op en vraag om inspiratie aan onze medewerkers. Of deel uw eigen ideeën en krijg tips voor de gaafste attracties. We hopen deze prachtige zomer snel van u te horen!