Organiseert u een paasevenement?

Tijdens het Paasweekend is iedereen weer een lang weekend vrij! Nu het zonnetje weer steeds vaker schijnt in de lente is dit een uitgelezen kans om een leuk buiten evenement te organiseren. En dat wordt in heel Nederland ook flink gedaan. Organiseert u een paasmarkt, paaskermis, festival, buurtdag of een feestdag op een camping? Dan bent u bij Heesbeen aan het juiste adres voor leuke attracties, spellen en alle benodigdheden!

Val op met onze paashaas van 4,5 meter!attracties huren pasen

Bij Heesbeen hebben we een mooi assortiment wat u speciaal voor een evenement tijdens Pasen kunt inzetten. Trek bijvoorbeeld de aandacht van voorbijgangers met onze opblaasbare paashaas van maar liefst 4,5 meter! Zo valt u goed op en zorgt u voor een drukbezochte bijeenkomst. Maak duidelijk dat er hier iets feestelijks is georganiseerd met onze paashaas met ingebouwde motor. Dankzij de bijbehorende touwen hoeft u enkel nog voor het verankeringsmateriaal te zorgen!

Laat de paashaas paaseitjes uitdelen

Wilt u leuk vermaak voor de aanwezige kinderen? Dan komt u al een heel eind met onze paashaas kostuums! Onze luxe paashaas pakken hebben een losse kop en losse pluche voeten. Zo kunt u personeel paaseitjes laten uitdelen door echte paashazen en zorgen voor een leuke interactie met kinderen op uw evenement. Onze paashaas kostuums zijn ook leuk om te gebruiken voor een paasevenement op een camping, in een hotel, op school tijdens een paasbrunch of op een paasmarkt!

Organiseert u een evenement waarvoor u attracties, springkussens en spellen zou willen huren? Bij Heesbeen kunt u terecht voor het leukste vermaak voor jong en oud! We beschikken over een enorm assortiment aan feestbenodigdheden waardoor u alles in huis heeft voor uw paasevenement.

Een onvergetelijk paasweekend organiseren

Organiseert u een buiten evenement? Dan is het altijd leuk om competitieve spellen te huren. Een rodeostier of bijvoorbeeld een potje slingerbal trekt altijd de aandacht van voorbijgangers. Wilt u uw jongste bezoekers urenlang kunnen vermaken? Dan is een complete stormbaan of uniek springkussen plaatsen een uitstekend idee. Wilt u meer de sportieve kant op? Het organiseren van een zeskamp wordt ook vaak gedaan in het paasweekend. Had u een ander idee voor uw evenement? Bekijk dan gerust ons enorme aanbod op de website of neem contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over de eindeloze mogelijkheden bij Heesbeen!

Het kan allemaal met Heesbeen!

Met Heesbeen kunt u er zeker van zijn dat al uw benodigdheden op tijd op locatie zijn. Als u niet in staat bent om de attracties of spellen zelf op te halen en terug te brengen, hoeft u zich geen zorgen te maken! Bespreek het met ons en wij zorgen voor het transport. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en de bijbehorende service, we vertellen graag meer over de mogelijkheden. Organiseer samen met Heesbeen een geslaagd paasweekend!