Origineel potje lasergame in een opblaaslabyrint!

Bent u op zoek naar een attractie met verschillende mogelijkheden? Dan heeft Heesbeen nu de ideale optie voor uw feestje of evenement! Wat dacht u van lasergamen in een opblaasbaar labyrint? Speel een uniek potje lasergame in de donkere kamers van het labyrint en verrijk uw feestje met een prachtige speelervaring.

Opblaaslabyrint

Oneindige mogelijkheden

Het labyrint kan op allerlei manieren worden ingezet. Het bestaat uit 28 kamers die volledig kunnen worden verduisterd. Op deze manier kan het worden gebruikt als doolhof, maar ook als spookhuis of voor een Halloween-feestje. Bovendien biedt het labyrint de mogelijkheid zijpanelen toe te voegen of te verwijderen zodat het vinden van de juiste route altijd verandert.

Lasergamen

Naast de vele variaties die u zelf kunt toevoegen in het labyrint biedt Heesbeen ook de mogelijkheid aan om het labyrint te gebruiken voor een heuse lasergame. Duik gewapend met een lasergun de donkere kamers in en ga op zoek naar de tegenstander. Dankzij het bijgeleverde dak kunt u het hele labyrint verduisteren wat zorgt voor een uniek spelletje lasergame. Vind een weg door het oneindige doolhof en ga in teams of één tegen één de strijd aan.

Extra specificaties

Het opblaasbaar labyrint is 12,5 meter lang, 7 meter breed en maar liefst 2,5 meter hoog. Zowel de zijpanelen als het dak is eenvoudig met klittenband te bevestigen. Voor het opbouwen van het labyrint heeft u minimaal drie personen nodig. Heesbeen helpt u graag bij het op- en afbouwen.Zo kunt u snel aan uw evenement beginnen en de kamers induiken voor een bijzondere ervaring.

Speelplezier in het donker

Zorg met het opblaasbaar labyrint voor een feestje in het donker en maak gebruik van de talloze mogelijkheden. Met dit gigantische doolhof zullen de kinderen in de rij staan om zijn of haar weg te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.