Paashaaskostuums

Pasen is weer in zicht. De dag dat er overal chocoladepaaseitjes in vrolijke gekleurde papiertjes zijn gewikkeld. Allemaal kinderen op straat die op zoek zijn naar paaseitjes en nog veel meer spelletjes bedenken. Om het uniek te maken, heeft Heesbeen paashaaskostuums in het assortiment voor de liefhebbers!

Paashaas

De meeste kinderen houden van chocola en van spelletjes. Maar een levende paashaas zien? Dat is toch te gek? Heesbeen heeft een luxe paashaaspak in het assortiment om de kinderen blij te maken. Deze pak heeft een losse kop en losse pluche voeten. Dit kostuum is ideaal voor op uw evenement of juist op school om de kleintjes te vermaken tijdens de paasbrunch! Waar wacht u nog op?

Enorme paashaas

Wij houden ervan om kinderen te vermaken. Daarom hebben wij een opblaasbare paashaas van maar liefst 4,5 meter in ons assortiment. Deze paashaas is een echte eyecatcher gedurende Pasen op het dak van uw winkel, huis of school. Er zullen waarschijnlijk veel mensen een kijkje komen nemen naar deze prachtige paashaas. Deze paashaas heeft een ingebouwde motor en touwen om hem goed vast te zetten.

Interesse?

Heeft u interesse in een paashaaskostuum of een opblaasbare paashaas? Neem dan gerust contact met ons op! Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om zo snel mogelijk uw reservering toe te voegen. Tot Pasen!