Promo Kia Picanto

Zoekt u een betrouwbare en goedkope auto om even op (zakelijk) bezoek te gaan? Dan bent u bij Heesbeen Attractieverhuur aan het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met Autohopper Autoverhuur in Nuenen, verhuren we naast attracties ook zeer betrouwbare auto’s. Eén van die auto’s is de compacte Promo Kia Picanto, waarmee u zeer voordelig en doch representatief op (zakelijk) bezoek kunt gaan.

De Promo Kia Picanto Promo Kia Picanto

De Kia Picanto is een compacte, betrouwbare auto waarmee u zich lekker comfortabel van A naar B beweegt. De luxe Kia Picanto is uitgevoerd met onder andere een radio/cd-speler, airconditioning, vijf deuren en reclamestickers aan de buitenkant. De €25,- huurprijs die u er per dag voor betaalt is geen laffe vanaf-prijs, maar gewoon de prijs inclusief btw, verzekering en 100 vrije kilometers per dag!

Voorwaarden

U huurt deze compacte, comfortabele Kia Picanto al voor €25,- per dag. Dit is inclusief btw en 100 vrije kilometers per dag. De huurdag loopt van 08:00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur. De Kia is allrisk verzekerd met een eigen risico van €750,- in geval van schade. Al voor €9,- per dag kunt u het eigen risico verlagen naar €350,-. Bij het huren van de Kia wordt een kleine borgsom in rekening gebracht. De borg dient per pin te worden voldaan aan de verhuurbalie. De huurkosten worden achteraf verrekend met de vooraf betaalde borg.

Huur de Promo Kia Picanto zonder nonsens

Bij Heesbeen huurt u de praktische, comfortabele Promo Kia Picanto zonder nonsens en zonder addertjes onder het gras.Bestel gemakkelijk op elk gewenst moment van de dag uw auto of laat vrijblijvend een prijsberekening maken. Profiteer nu tijdelijk van de voordelige Promo Kia Picanto, of neem voor al uw vragen gerust contact met ons op.