Quiz desk 4 persoons

Wilt u uw quiz spel naar een hoger niveau tillen? Dan is onze nieuwste Quiz desk voor u de ideale toevoeging. Deze tafel is geschikt voor een team van 4 spelers of minder. Laat het spel gegarandeerd eerlijk verlopen met dit systeem. Wij vertellen u graag meer over dit spel.

Quiz desk 4 persoonsWie drukt er als eerste

Een quiz is een leuke activiteit, wanneer het in elk geval eerlijk wordt gespeeld. Vanaf nu zullen er geen vraagtekens meer gezet kunnen worden bij wie er als eerste drukte. De speler die namelijk als eerste drukt zal dit duidelijk aangeven door zijn/haar lamp. Deze compacte Quizdesk is makkelijk vervoerbaar en overal te plaatsen. U huurt deze desk voor slechts € 124,-. Laat de quiz maar beginnen.

De complete spelervaring

Vindt u een quiz niet voldoende? Bekijk dan ons assortiment voor aanvullingen op uw evenement. Zoekt u spellen geschikt voor alle leeftijden? Kijk dan eens naar onze XL spellen zoals twister, vier op een rij of mikado. Hiermee zal iedereen de hele middag gegarandeerd plezier beleven. Wij kunnen u helpen bij het creëren van een complete spelervaring.

Stel uw spelpakket samen

Wilt u genieten van de ultieme spelmiddag? Stel dan uw persoonlijke spelpakket samen bij Heesbeen attractieverhuur. U kunt bij ons profiteren van een brede selectie aan spellen, attracties en publiekstrekkers. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.