Race tegen elkaar in de Big Wheels!

Een middag ouderwets racen in botsautootjes, maar dan in een nieuw jasje? Dan zijn onze Big Wheels de juiste attractie voor uw evenement! Deze Super Attractie biedt u vier grote trapjeeps, oftewel skelters, en een grote opblaasbare rijbaan die wel tegen een stootje kan. Deze gecertificeerde attractie beschikt over skelters die voorzien zijn van een klein verzet. Zo blijft de snelheid van de autootjes beperkt en waarborgen we de veiligheid van elke deelnemer. De Big Wheels zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan dus zowel door kinderen als volwassenen gebruikt worden. We vertellen u hier alles wat u moet weten over het huren van onze Big Wheels met opblaasbare rijbaan.

Maak van uw evenement een waar succesbig wheels huren

De rijbaan van de Big Wheels beslaat een ruimte van 15 x 10 meter. Deze attractie biedt fantastische mogelijkheden voor elk publiek. Wilt u het als ouder opnemen tegen uw kinderen? Of kinderen samen laten racen tegen elkaar? Het is allemaal mogelijk! De skelters zijn stevig en zo gebouwd dat er veilig gereden kan worden in de opblaasbare rijbaan. Het is een grote attractie, waardoor deze als echte publiekstrekker werkt. Als kind is het fantastische om te kunnen rijden in een ‘echte’ auto! Daarom horen de Big Wheels ook absoluut bij onze Super Attracties. Huurt u deze attractie voor uw evenement of feest? Dan zal er nog lang nagepraat worden over deze ontzettend leuke invulling.

Heesbeen denkt met u mee

Bij Heesbeen zorgen we ervoor dat alle attracties die wij verhuren uitgebreid gekeurd worden. Zo bent u verzekerd van een veilige attractie die leuk is voor jong en oud. Voor deze attractie is het nodig om permanent gebruikstoezicht te verzorgen. Zo kan elke bezoeker zorgeloos een race opnemen tegen drie andere deelnemers! Heeft u vragen over het ophalen of terugbrengen van deze attractie? U kunt bij ons een bus of aanhanger huren om de auto’s en de baan veilig naar de plek van uw evenement te vervoeren. Ook kunt u kiezen uit zelf op- en afbouwen of dit over te laten aan onze ervaren medewerkers en kunt u ervoor kiezen om permanente begeleiding vanuit Heesbeen te in te huren. Wat u ook nodig heeft op de dag van uw evenement: wij denken met u mee!

Bezorg uw bezoekers een geweldige dag

Wilt u een attractie huren waarbij u verzekerd bent van een echt succes? Dan zijn de Big Wheels met opblaasbare rijbaan altijd een uitstekende keuze. Reserveer deze populaire attractie op tijd op de website om er zeker van te zijn dat deze nog beschikbaar is op de gekozen datum. Wilt u eerst meer weten over de attractie of zit u nog met vragen over de diverse mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Heesbeen zorgt altijd voor de juiste invulling voor uw evenement!