Schietsalon Western

Wilt u een avontuurlijke en gave attractie voor uw evenement of feestje? Dan heeft Heesbeen voor u een te gekke nieuwe attractie. De Schietsalon Western is een kussen met heuse schietkanonnen! Zo hebben de kinderen gegarandeerd een fantastische dag.

Schiet erop los

De attractie bestaat uit een groot kussen met twee echte schietkanonnen. Hier kunnen twee kinderen tegelijk plaatsnemen en er vrolijk op losschieten. In de attractie bevinden zich twee opblaasdoelen waarop geschoten kan worden. Op elkaar schieten is niet toegestaan. De volgende cowboys staan alweer klaar en kunnen de ballen mee naar boven nemen om op hun beurt de doelen onder vuur te nemen. Zo loopt de attractie vlot door en heeft iedereen de kans om zich helemaal uit te leven!

Springen en glijden

Deze gave attractie kan ook gebruikt worden om lekker op te springen en is daarnaast in het bezit van een glijbaan, waardoor kinderen zich kunnen uitleven in deze schietsalon. Het maakt deze attractie zeer geschikt en bovendien een enorme eyecatcher voor uw evenement. Het kan daarnaast prima worden ingezet voor een themafeestje gericht op een western thema.

Extra specificaties

Het opblaaskussen is maar liefst 8 meter lang, 4 meter breed en 6 meter hoog en heeft dus voldoende ruimte voor vele kinderen. We adviseren om een begeleider in de buurt te houden, die ook de schietkanonnen in de gaten kan houden. Bij de attractie worden standaard 20 ballen geleverd die gebruikt kunnen worden in de schietkanonnen. Wanneer deze bij teruggave iets mankeren wordt er € 0,50 per bal gerekend.

Huur de Schietsalon Western

Wilt u graag een topattractie op uw evenement of feestje? Dan is de Schietsalon Western echt iets voor u. Laat de kinderen genieten van een gave attractie en laat de ballen door het kussen knallen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.Schietsalon Western