Snowboard Simulator

Onze Snowboard Simulator is een echte toegevoegde waarde aan uw winterse evenement. Het is de bedoeling dat u niet valt en dus zo lang mogelijk op het snowboard blijft staan. Het is een erg vermakelijke attractie, om te doen, maar ook om naar te kijken!Snowboard Simulator

Plezier voor jong en oud!

De Snowboard Simulator is leuk voor jong en oud. Op de wiebelende snowboard staan is nog niet zo makkelijk. Uithoudingsvermogen en een goed evenwicht zijn geen pré, maar wel erg handig bij deze attractie. Bent u een ervaren boarder? Vergist u zich dan niet, want zelfs dan is het nog erg lastig om uw evenwicht te behouden. Deze simulator heeft veel weg van een rodeo stier, maar dan past dit snowboard perfect binnen het winterse thema.

Veiligheid

Door de luchtkussens die rondom de Snowboard Simulator zitten, landt u altijd zacht en veilig. Deze leuke attractie is al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar zorg wel dat er altijd een begeleider van minimaal 18 jaar oud bij blijft voor de veiligheid. Houd er ook rekening mee dat u een geheel vrije stroomgroep van 220 volt tot uw beschikking heeft. Zo kan iedereen veilig van deze speelse attractie genieten!

Interesse in de Snowboard Simulator?

Heeft u interesse in de Snowboard Simulator? Voor slechts € 275, – per dag kunt u deze attractie al huren! Bij ons kunt u er ook nog voor kiezen om deze attractie door ons te laten opzetten of eventuele begeleiding in te huren. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen!