Sumoworstelen, altijd een succes!

Laat twee mensen de bekende dikke opblaasbare mannenpakken aantrekken en het wordt gegarandeerd een succes! Sumoworstelen is niet alleen leuk voor de deelnemers, maar wordt ook erg gewaardeerd bij de omstanders. Bij Heesbeen bent u aan het juiste adres voor het huren van sumopakken, voor zowel volwassenen als kinderen.Sumoworstelen

Het is moeilijk om uw lach in te houden

Sumoworstelen is hilarisch om te doen, maar misschien is het nog wel leuker om naar te kijken. Twee mensen in een groot pak die elkaar tegen de grond proberen te werpen is erg grappig om te zien. Allereerst is het lastig om de evenwicht te bewaren in deze pakken, waardoor het stoeien een stuk moeilijker wordt. Uiteraard leveren we er een valmat van 5 meter doorsnee bij en twee helmen, zodat u veilig kunt sumoworstelen. Het aantrekken van een pak is te vergelijken met het aantrekken van een overal.

Sumoworstelen, voor jong en oud

Bij Heesbeen hebben we verschillende sumopakken in ons assortiment:
– Sumopakken schuim volwassenen
– Sumopakken opblaasbaar volwassenen
– Sumopakken schuim kinderen
– Sumopakken opblaasbaar kinderen

De sumopakken voor kinderen zijn geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Zoals u ziet kunt u bij ons kiezen uit een schuim of opblaasbaar pak. Het grootste verschil is de beleving. Een opblaasbaar pak geeft een leukere beleving, maar schuimpakken zijn ideaal als u geen stroom op locatie heeft.

Onze sumopakken zijn in de aanbieding

Al onze sumopakken zijn in de aanbieding, dus grijp nu uw kans! De pakken kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen en afhalen op onze locatie in Eindhoven, Utrecht of Tilburg/Breda.