Themapakket Brandweer

Organiseert u een evenement of feestje en bent u op zoek naar gevarieerde attracties die vermaak bieden voor de kinderen? Kijk dan eens naar het Brandweer pakket van Heesbeen! U kunt zelf kiezen welke avontuurlijke attracties u op uw evenement wilt zetten. Zo bent u verzekerd van entertainment voor alle kinderen, terwijl u geniet van een drankje op uw event. Lees snel verder voor de attracties waar u uit kunt kiezen in dit pakket.themapakket brandweer

Base Jump Brandweer

De Base Jump Brandweer is een spectaculaire attractie die zeker de aandacht trekt op uw evenement. Klim omhoog en spring van het 5 meter hoge platform zo in een bed van luchtpionnen. Wie durft als een echte brandweerman of brandweervrouw naar beneden te springen?

Bounce ballen

Deze bounce baan is een echte uitdaging voor de sportievelingen. Wie lukt het om zonder te vallen via de megaballen naar de overkant te springen? De kinderen kunnen heerlijk stuiteren door deze attractie.

Springkussen 112

Springen wordt nog leuker in dit spannende springkasteel. Tussen de brandweer, politie en ambulance worden de kinderen optimaal beschermd tegen de zon en regen, dankzij het vaste dak. Spring alle kanten op met het springkussen 112.

Glijbaan brandweer

Klim aan de zijkant van deze brandweerauto omhoog en glijd vervolgens zo snel mogelijk weer naar beneden. Deze grote glijbaan is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Wie is het snelste boven en weer beneden?

Stel uw eigen pakket samen

Bij de themapakketten van Heesbeen kunt u zelf bepalen welke attracties er op uw evenement komen te staan. U kunt drie attracties uitkiezen uit het assortiment voor een vaste prijs. Wilt u nog meer attracties toevoegen? Dat is geen enkel probleem. U kunt eenvoudig een extra attractie huren.

Uw brandweerpakket bestellen

Wilt u gebruikmaken van het Brandweer themapakket voor uw evenement of feestje? U kunt uw eigen pakket samenstellen via onze webshop. Heeft u nog vragen over het pakket? Neem dan gerust contact met ons op.