Themapakket Circus

Hoe lang is het geleden dat u naar het circus bent geweest? Een klungelende clown die het publiek kostelijk vermaakt, jongleurs op een eenwielfiets en acrobaten die op grote hoogte hun indrukwekkende kunsten vertonen aan het publiek. Bij Heesbeen Attractieverhuur kunnen alle clowns, acrobaten en jongleurs in spé nu zelf aan de slag met het Circus Themapakket! Heeft u binnenkort dus iets te vieren of staat er een evenement op de planning? Laat de kinderen dan lekker heel de dag spelen en hun kunsten vertonen. Alles mag, want het is circus!

Probeerpakket circus 

In het  Circus Probeerpakket kunnen de kinderen zelf aan de slag en zich ontpoppen tot echte acrobaat en jongleur. In een ring van 5 meter doorsnede kunnen de kinderen leren jongleren, lopen op een bal en zelfs proberen te fietsen op een eenwielfiets. Op aanvraag kan een ervaren clown zelfs een circus clinic verzorgen! Zo gaat uw kind gegarandeerd als jongleerexpert naar huis.

Springen, klimmen en glijden 

Hebben de kinderen, ondanks de harde training in het circus probeerpakket, teveel energie over? We hebben veel verschillende opblaasbare toestellen waar de kinderen al hun energie in kwijt kunnen. In de Circus Jumping Balls ren je als volleerd circusartiest over grote bounceballen. Wie heeft de beste concentratie en evenwicht en weet zonder te vallen de overkant te halen? In het Base Jump Circus klimmen de kinderen via de trap naar boven en daar maak je als circusartiest de keuze: rechtsaf voor een geweldige glijpartij of linksaf voor een onvergetelijke vrije val. Er zijn ook diverse open- en overdekte springkussens, zoals Glijbaan Clown en een speelpaleis.

Themapakket Circus samenstellen

Met het Themapakket Circus worden de kinderen voor één dag clown, acrobaat en jongleur. Al voor €1.295,- stelt u uw eigen pakket samen. U heeft hierbij de keuze uit drie attracties, inclusief 3x begeleiding voor 4 draaiuren, op- en afbouw. Wilt u meer attracties of meer draaiuren in het pakket? Wij rekenen per extra attractie €199,- en voor elk extra draaiuur rekenen wij €175,-. Ook het inhuren van een clown is mogelijk! Heeft u een vraag over dit themapakket of heeft u hulp nodig bij het samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u kunnen helpen en adviseren.