Themapakket: Jungle World

Wilt u binnenkort een evenement organiseren waarbij de kinderen kunnen genieten van een compleet themapakket? Dan bent u bij Heesbeen aan het juiste adres! Vanaf nu biedt Heesbeen complete themapakketten aan, waardoor u verzekerd bent van een all-inclusive evenement. Wij hebben het Jungle World pakket waarbij kinderen kunnen genieten van diverse attracties met deze thema. Lees snel verder voor de attracties in dit pakket!

Base Jump Jungle

Bij de Base Jump Jungle klimmen kinderen naar een hoogte van ruim 5 meter en laten zij zich naar beneden vallen. Het opvangkussen ligt ruim 3 meter lager te wachten op de kinderen. Het is net een echte Jungle!

Jungle Jumping Balls

Wie kan zo snel mogelijk over de grote ballen rennen zonder te vallen? Wie durft de run aan? De Jungle Jumping Balls is een enorme uitdaging voor jong en oud. Wie rent er mee?

Hindernisbaan Jungle

Wie durft de obstakels aan? Iedereen mag een poging doen om aan het eind van de Jungle te komen. De kinderen rennen door kruiptunnels en rennen over heuvels. Ook bestaat deze hindernisbaan uit een glijbaan gedeelte. Fun voor iedereen tot 16 jaar!

Springkussen Jungle

Dit springkussen is ideaal voor de jungle-liefhebbers. Spring je rot! En dat zonder nat te worden. Het dak van dit springkussen is vast en houdt zowel de regen als zon tegen.

Klimpalmboom

Samen klimmen en klauteren aan een levensgrote palmboom? Dat kan tot maar liefst 6,5 meter hoog om de bananen in de boom te hangen en vrienden te verslaan!

Limbo dansen

Deze opblaasbare limbodansen is geschikt voor alle leeftijden. Een bepaalde hoogte niet gehaald? Dan is het game over!

Springkussen tijger

Dit prachtige springkussen in tijgervorm is ideaal voor de kids die houden van een jungle-feeling! Glij samen van de opblaasbare glijbaan af.

Surfsimulator

Deze spectaculaire surfplank is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderen kunnen op de plank staan en zo lang mogelijk proberen te blijven staan. De snelheid is instelbaar, zodat iedereen met veel plezier kan meedoen.

Themapakket samenstellen?

Heeft u interesse in ons themapakket Jungle World? Stel dan snel uw eigen pakket samen aan de hand van de bovenstaande attracties. U kunt kiezen uit drie attracties. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!