Themapakket Kinderboerderij

Bijna ieder kind is vroeger wel eens naar de kinderboerderij geweest. In elk kind schuilt dan ook een ware dierenvriend. Bij een doorsnee kinderboerderij kunt u naar dieren kijken en ze voeren, maar met het Kinderboerderij Themapakket van Heesbeen wordt de boerderij leuker dan ooit! Nee, dit pakket bestaat niet uit een varken, twee kippen en een schaap. Dit pakket zit vol actie en plezier! Heeft u binnenkort dus iets te vieren of staat er een evenement op de planning? Laat de kinderen dan lekker spelen op de verschillende opblaasbare toestellen uit het boerderijpakket.

Glijden van de hooiberg en springen op de stormbaan Hindernisbaan Slak

Ravotten op de hooiberg, wie droomt hier nu niet van? Met de Base Jump Hooiberg met glijbaan kunnen de kinderen via de trap de hooiberg beklimmen. Eenmaal boven kunnen zij via de vrije val van twee meter hoog naar beneden springen, of via de spectaculaire glijbaan naar beneden glijden. Wat ze ook kiezen, het zal een spectaculaire ervaring worden. Zijn de kinderen de hooiberg even beu? Dan kunnen ze de 16 meter lange hindernisbaan trotseren. Met de verschillende obstakels, heuvels en kruiptunnels zijn de kinderen verzekerd van spannende taferelen. De hindernisbaan is geschikt voor kinderen tot 16 jaar en zorgt gegarandeerd voor uren aan speelplezier.

Springkussens voor jong en oud

Wilt u de kinderboerderij wat kleinschaliger houden? We hebben diverse losse springkussens in dierenstijl. Het springkussen koe met dak is maar liefst 5×6 meter groot en overdekt. Zo kunnen veel kinderen tegelijkertijd veilig en droog springen. Het springkussen reizende dieren is met zijn 3×3 meter de kleine variant. Dit maakt hem ideaal voor zowel in- als outdoor gebruik. Erg leuk en natuurlijk veilig voor de allerkleinsten.

Wedstrijd koemelken op de kinderboerderij

Tijdens het koemelken kunnen de kinderen de strijd met elkaar aangaan om de titel ‘beste koemelker’ binnen te slepen. We hebben drie verschillende afmetingen koeien die u bij ons kunt huren. Alle koeien zijn polyester 3D-modellen. U vult eenvoudig het reservoir met water en melk. De gemolken melkstand kunt u eenvoudig meten met een losse liniaal. Wie wordt de beste koemelker op uw kinderboerderij?

Themapakket Kinderboerderij huren

Met het Themapakket Kinderboerderij haalt u de kinderboerderij naar u toe. Al voor €1.295,- stelt u uw eigen pakket samen. U heeft hierbij de keuze uit drie attracties, inclusief 3x begeleiding voor 4 draaiuren, op- en afbouw. Wilt u meer attracties of meer draaiuren in het pakket? Wij rekenen per extra attractie €199,- en voor elk extra draaiuur rekenen wij €175,-. Heeft u een vraag over dit themapakket of heeft u hulp nodig bij het samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u kunnen helpen en adviseren.