Themapakket Stroomloos

Het lekkere weer komt er weer aan en in de lente vinden er altijd volop evenementen plaats. Denk aan Koningsdag, diverse markten maar ook sportdagen. Organiseert u binnenkort een evenement en wilt u dit leuk aankleden met attracties, maar heeft u geen zin in gedoe met stroom en haspels? Dan is het Themapakket Stroomloos het ideale pakket voor u! Dit pakket op maat is voor elke verjaardag en voor elk evenement een echte toevoeging.

Stroomloos pakket op maat Stroomloos Themapakket

Het Themapakket Stroomloos is voor iedereen die het milieu een warm hart toedraagt, of die geen zin heeft in gedoe met stroomkabels en haspels. U zet de attracties eenvoudig op de gewenste plek en de kinderen zullen zich vervolgens kostelijk vermaken. Het pakket bevat standaard drie attracties die u geheel naar eigen wens samenstelt. Laat de kinderen spelen in de mobiele ballenbak, laat ze de hoofdprijs binnenslepen met het bekende Kop van Jut, laat ze hun skills vertonen bij het tafelvoetbalspel, rijden met de Fun Wheels of Big Wheels, tegen elkaar sumo worstelen en nog veel meer!

U bepaalt welke drie attracties er in het pakket zitten. Kunt u niet kiezen? U kunt het themapakket uitbreiden met de attracties die u wilt. Zo is het Stroomloos Themapakket een pakket op maat.

Voorwaarden

Het Themapakket Stroomloos huurt u al voor €1.295,- per dag. Dit is inclusief drie begeleiders voor vier draaiuren, opbouw en afbouw. Breid het pakket uit met extra attracties of meer draaiuren. Wij rekenen per extra attractie €199,- en voor elk draaiuur €175,-. De genoemde prijzen zijn exclusief transportkosten.

Themapakket Stroomloos huren

Het Themapakket Stroomloos is een aanvulling voor elke verjaardag, feest of speciale aangelegenheid. Stel zelf uw pakket samen en laat het publiek de hele dag genieten van sport- en spelplezier. Heeft u vragen, wilt u informatie of adviezen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we ook van uw feest een onvergetelijk moment kunnen maken.