Themapakket Voetbalschool

Geeft u binnenkort een feestje of evenement waarvoor u nog diverse sportieve attracties nodig heeft? Heesbeen heeft een themapakket vol met voetbalattracties. Het Voetbalschool pakket is dan ook een aanrader voor ieder sportevenement of themafeestje. De kinderen kunnen op verschillende manieren aan de gang met de bal, terwijl u zich kunt bezighouden met de rest van het evenement. Lees snel verder over welke attracties dit pakket beschikt.

Springkussen Voetbal

Dit springkussen wordt gesierd door allerlei voetballen en is uitstekend geschikt voor kleine voetballertjes die zich lekker kunnen uitleven. Het springkussen is bovendien overdekt waardoor de kinderen altijd droog blijven.

Voetbal Rokspel

Voor een echt teamspel kiest u het Voetbal Rokspel. Dit vaak hilarische spel draait om samenwerking en teamspirit. Doordat iedereen een rok draagt ziet u de bal niet meer en heeft iedereen net zoveel kans om te winnen. Gaat u de uitdaging aan?

Pannakooi

Ga de strijd aan met alle technische baltoveraars op het feest met de befaamde Pannakooi. Doelpunten tellen hier niet, de tegenstander dollen en natuurlijk door de benen spelen des te meer. Laat uwvoeten spreken in deze opblaasbare attractie en wordt de koning van de kooi!

Voetbaldarts

In plaats van pijlen schiet u bij Voetbaldarts de bal op een gigantische dartbord. Probeer de keeper te verschalken en schiet de bal in de gaten. Een mooie uitdaging voor alle leeftijden en een ideale oefening voor je traptechniek. Wie waagt er ook een poging om de bal precies te plaatsen?

Op de stropdas

Een bal op de stropdas geven is nog nooit zo leuk geweest als met de Op de stropdas leeuw van Heesbeen! Probeer de bal precies in het gat te plaatsen van verschillende afstanden. Daag elkaar uit en zie wie er het beste kan schieten.

Voetbalboarding

Is het tijd voor een partijtje voetbal en wilt u op uw evenement of feest een makkelijk speelveld creëren? Dan is de Voetbalboarding ideaal. Het opblaasbare veld zorgt voor een afbakening en kan worden gebruikt als muur om tegenaan te spelen. Zo kan er overal een wedstrijdje gespeeld worden.

Levend tafelvoetbal

De echte eyecatcher van uw evenement is zonder twijfel het levend tafelvoetbal. Met een opblaasveld en aluminium schuifbuizen krijgt iedereen zijn plekje en wordt het beperkt in zijn bewegingsruimte, net als bij echt tafelvoetbal. Probeer met het team zoveel mogelijk te scoren en speel een competitie of als onderdeel van een meerkamp.

Poolbal

Een unieke combinatie van pool en voetbal leidt tot Poolbal. Op deze levensgrote pooltafel probeert umet de witte bal alle andere ballen in de gaten te schieten. Een supertoffe mix van balgevoel, denkwerk en plezier!

Stel uw eigen pakket samen

Door gebruik te maken van een themapakket van Heesbeen kunt u zelf bepalen welke attracties op uw evenement komen te staan. Kies drie attracties uit de verschillende opties en betaal altijd een vaste prijs. Als u nog meer attracties wilt kunt u uiteraard ook nog een extra attractie toevoegen.

Bestel nu het themapakket

Wilt u ook het Voetbalschool themapakket op uw evenement? Stel dan uw eigen pakket samen via de webshop. Voor vragen of meer informatie over de themapakketten kunt u altijd contact met ons opnemen.