Themapakket Western

Alle cowboys en cowgirls opgelet! Bij Heesbeen Attractieverhuur huurt u nu de leukste attracties in het Western World thema! In dit themapakket kan iedereen voor even nét zo stoer zijn als Billy the Kid. Laat zien over de beste schietvaardigheden te beschikken, verleg uw grenzen op de hindernisbaan en word de beste rodeo rijder van het dorp. Niets is te gek met het Themapakket Western!

Hindernisbaan Western Themapakket Western

Rijd over de prairie, overwin de obstakels en ga op zoek naar avontuur. Alles is mogelijk in de Western Hindernisbaan. In deze attractie begeven de cowboys en cowgirls zich door te glijden, springen en klimmen. Op deze hindernisbaan kunt u aantonen over de beste snelheid en het beste reactievermogen te beschikken. Pas op voor de cactussen!

Schiettent

Eén schot, dat is wat de effectieve cowboys en cowgirls vroeger nodig hadden om hun doelwit te raken. Kunt u deze vaardigheden evenaren? Alle (toekomstige) cowboys en cowgirls kunnen de schiettent in om hard te oefenen om zo uiteindelijk de beste schutter van het dorp te worden. Geen angst voor echte geweren en kogels: er wordt veilig met ballen geschoten.

Rodeo stier

Hilarisch, die rodeo stier! De spelregels zijn eenvoudig: steek een hand in de lucht en blijf zo lang mogelijk zitten. Het ziet er eenvoudig uit maar dat is het voor de meesten niet. Deze attractie is voor zowel kinderen als volwassenen leuk om zelf te doen én om naar te kijken. Want zeg nu zelf: is het niet hilarisch om een cowboy of cowgirl door elkaar geschud te zien worden door een op hol geslagen stier? Kunt u het langst blijven zitten?

Nog véél meer attracties

Het Themapakket Western bevat nog véél meer attracties. Stel nu eenvoudig zelf uw eigen themapakket samen, zodat u hier optimaal plezier aan beleeft. Voor €1.295,- heeft u de keuze uit 3 attracties. Dit is inclusief 2x begeleiding voor 4 draaiuren en de op- en afbouw. Wilt u meer attracties of extra draaiuren voor nóg meer plezier? Een extra attractie heeft u al voor €199,- en voor een extra draaiuur rekenen wij €175,-.

Stel nu uw Themapakket Western samen

Wilt u voor één dag de cowboy of cowgirl kunnen uithangen? Stel dan nu eenvoudig online uw eigen Themapakket Western samen. Vraag een offerte bij ons aan, of neem contact met ons op als u vragen heeft over de attracties. Tot snel bij Heesbeen!