Themapakket Winter Wonderland

Geeft u met de wintermaanden op komst een feest in winterthema? Of organiseert u een winterevenement rond de feestdagen of in het nieuwe jaar? Dan heeft Heesbeen een perfect themapakket voor u in het assortiment: het Winter Wonderland pakket! Hiermee geeft u een winterse invulling aan uw feest of evenement. De kinderen wanen zich in een heus Winter Wonderland met dit themapakket. Lees snel uit welke attracties u kunt kiezen.

Hindernisbaan Skibaan

Wie rent er het snelst door deze winterse hindernisbaan? Volledig overdekt en daarmee ideaal bestand tegen de winterse maanden. De stormbaan is lekker compact en geschikt voor kinderen van alle leeftijden!

Bobsleebaan

Niks kleedt uw winterevenement aan als een heuse bobsleebaan. Met een echte slee naar beneden over de 6 meter lange rollerbaan, wie wil dat nou niet! Uitstekend geschikt voor een indoor winterevent.

Winterklimvulkaan

Klimmen en klauteren kan in deze winterse klimvulkaan. Klim zo snel mogelijk naar de top in deze overdekte winterberg. Via klimblokken kan vanaf meerdere kanten de top worden bereikt. Zo kunnen er veel kinderen tegelijk de klimvulkaan bestijgen.

Klimberg

Zet een echte sneeuwberg op uw evenement, waar kinderen via klimblokken de helling kunnen trotseren. Eenmaal bovenop de berg daal je via de overdekte glijbaan weer af. De winterse uitstraling van de klimberg geeft extra sfeer aan uw evenement.

Sneeuwbalwerpen

Een winterse variant op een groot dartbord waar u niet met pijltjes maar met klittenband sneeuwballen gooit. Het Sneeuwbalwerpen winterdartbord siert uw evenement en is een leuk en actief spel voor de kinderen.

Springkussen Skihut

Een evenement voor kinderen kan niet zonder een springkussen. Het Skihut Springkussen is helemaal in thema en sluit perfect aan op uw winterevent. Het springkussen komt met een voortent waar de kinderen uit de winterse kou hun schoenen uit kunnen doen en vervolgens zonder last van de ijzige wind kunnen springen in het overdekte kussen.

Mechanisch Snowboard

Een originele variant op de rodeostier is het mechanische snowboard. Wie is de beste boarder en blijft het langst op deze snowboard simulator staan? Dit is zelfs voor de ervaren snowboarder een lastige klus.

Rodeo Rendier

Een leuke kerstvariant op de rodeostier is het rodeo rendier. Wie kan het langst blijven zitten op Rudolph? Daag uw vrienden of collega’s uit op de kerstborrel of kerstmarkt met deze echte kerstattractie.

Rodeo Husky

U kunt ook een speciale kindervariant op de rodeostier huren met de rodeo husky. In plaats van een motor wordt de husky bediend door vier trekriemen. Zo kunnen de kinderen zelf de husky laten bewegen en proberen de berijder te laten vallen. Wie blijft het er het langste zitten?

Stel nu uw eigen themapakket samen!

Wilt u uw winterevenement ook verrijken met een aantal leuke attracties? Kies zelf uw eigen attracties uit en stel uw pakket samen. U kunt drie attracties uitzoeken, maar het pakket is ook uit te breiden met extra attracties indien gewenst. Voor vragen of meer informatie over onze themapakketten kunt u altijd contact met ons opnemen.