Tip: Kidsfestijn op locatie!

Heesbeen biedt u al jarenlang elke vakantie een uniek concept aan: Kidsfestijn! Een grote ruimte wordt dan omgetoverd tot een waar speelparadijs voor kinderen waar ze heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Wilt u zelf een Kidsfestijn organiseren? Zorg zelf voor een locatie en kies samen met ons de geschikte attracties voor uw evenement!

Kidsfestijn: voor elke doelgroep!

kidsfestijnBij Heesbeen hebben wij meerdere attracties voor diverse doelgroepen. Bij het samenstellen van de attracties houden we hier goed rekening mee. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende attracties voor de jongere kinderen of juist voor de oudere kinderen. De keuze is aan u!

Ruim assortiment attracties

Wij hebben een ruim assortiment in springkussens, luchtkussens om te klimmen, glijden en klauteren en attracties die speciaal geschikt zijn voor een sportevenement, waterevenement of voetbalevenement. Kortom, we hebben diverse attracties beschikbaar voor verschillende doelgroepen en thema’s.

Kidsfestijn op locatie

Wij verzorgen graag een Kidsfestijn op locatie. Bij Heesbeen bent u verzekerd van ultiem kindervermaak op elk evenement! Wilt u helemaal zorgeloos genieten? Dan kunnen we alles rondom het evenement voor u verzorgen. We helpen u graag bij het opzetten en afbouwen van de diverse attracties en verzorgen gedeeltelijk of geheel de begeleiding tijdens het evenement.

Advies op maat

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste attracties, bepalen samen een goede combinatie van diverse attracties en de opstelling aan de hand van de beschikbare ruimte. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden door zodat het evenement goed tot zijn recht komt. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor het gebruik van een kassasysteem en zijn er meerdere verdienmodellen mogelijk met betrekking tot het entreegeld.

Interesse in een Kidsfestijn op locatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Voor interesse kunt u rechtstreeks contact opnemen met Jeffrey Heesbeen door te mailen naar Jeffrey@heesbeen.nl of te bellen naar 088 – 433 22 11.