Uniek speelplezier met de draaibus!

Gaat u binnenkort een feestje voor kinderen organiseren en bent u op zoek naar een unieke attractie? Dan heeft Heesbeen de ideale oplossing! In ons assortiment vindt u de draaibus, een speciale variant op de draaimolen. Geef de kinderen een nieuwe ervaring en wees verzekerd van plezier!

Stoerder dan een draaimolen

De draaibus is speciaal voor Heesbeen Attractieverhuur ontworpen en daarmee een unieke attractie voor het jongste publiek. De draaibus blijft op zijn plaats staan en draait rond om de achteras van de auto. De grote bus geeft daarmee een stoere uitstraling aan uw feestje. Wilt u de kinderen verrassen met een speciale attractie? Kies dan voor de draaibus!

Speelplezier voor ieder kind!

De draaibus heeft plaats voor 12 kinderen tegelijk. Ieder kind heeft zijn eigen stuur en versnellingspook waardoor het plezier voor iedereen even groot is. Laat de kinderen genieten van een unieke ervaring achter het stuur terwijl de bus ronddraait.

Extra specificaties

De draaibus is 5 meter lang, 4 meter breed en 2,5 meter hoog. We adviseren om één begeleider bij de draaibus te houden. Op deze manier kunnen de kinderen zorgeloos genieten van deze fantastische attractie. Het opbouwen en afbouwen van de attractie wordt kosteloos door Heesbeen voor haar rekening genomen.

Draaibus huren

Wilt u een keer iets anders op uw feestje? De draaibus is een uitgelezen mogelijkheid om het jongste publiek eens een andere speelervaring te geven. Zet ze achter het stuur en laat het draaien beginnen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Unieke draaibus