Veiling Heesbeen wegens vernieuwing assortiment

Wij zijn bezig met de vernieuwing van ons assortiment en willen ruimte vrij maken voor nieuwe attracties. Daarom houden wij een veiling! Bent u geïnteresseerd in attracties, kostuums of accessoires voor verschillende attracties? Neem dan eens een kijkje bij onze online veiling. Wie weet zit er wel wat voor u tussen.

Veiling overtollige materialen

De veiling wordt voornamelijk georganiseerd om te kunnen vernieuwen en ruimte te maken voor nieuwe materialen. De veilingartikelen zijn dan ook veelal overtollige materialen die niet meer worden verhuurd of verouderd zijn en daarom niet meer interessant voor ons als attractieverhuurbedrijf. Dat wil echter niet zeggen dat het niet meer bruikbaar is. Bovendien willen we graag oudere attracties vervangen voor nieuwe modellen. Betere kwaliteit, daar gaan wij voor.

Informatie veiling

De veiling start op vrijdag 17 augustus 17:00 uur en loopt tot en met woensdag 29 augustus 18.00 uur. De veiling loopt online, waar u alle artikelen kunt terugvinden. Het is ook mogelijk om de items te komen bekijken op zaterdag 25 augustus van 10.00 tot 16.00 uur tijdens de kijkdag. Zo kunt u zelf de staat van de items checken en bent u zeker van wat u koopt. Gekochte items kunnen worden opgehaald op woensdag 5 september van 09.00 tot 16.00 uur of op zaterdag 8 september tussen 09.00 en 11.00 uur.

Bekijk de veilingitems

Er zijn in totaal 340 items die worden geveild, in uiteenlopende categorieën. Neem dus vooral een kijkje op de veilingpagina en kijk of er iets tussenzit voor u. Voor vragen of meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.Veiling Heesbeen