Verhuur aanhangers

Wist u dat we naast attractieverhuur ook aanhangers verhuren? Heeft u een attractie besteld voor een evenement of feestje dat u organiseert en u wilt het zelf komen ophalen? Bij ons kunt u een aanhanger huren als de attractie niet achterin uw auto past. Bekijk hier welke afhaallocatie voor u het gunstigst is. Ook zijn onze aanhangers uitermate geschikt als u veel spullen moet vervoeren, zoals tijdens een verhuizing. Wij hebben verschillende soorten aanhangers voor u beschikbaar. Bij Heesbeen profiteert u van een scherpe prijs en een advies op maat.

Aanhanger B enkellasser

Aanhangers B-rijbewijs

De aanhanger B enkellasser heeft een formaat van 1,5L X 1,2B X 0,8H waarmee u uw spullen veilig kunt vervoeren. Deze aanhanger huurt u al voor €15,- per dag. De aanhanger enkellasser met huif is met zijn formaat van 4,0L X 1,4B X 2,0H geschikt om net wat meer spullen veilig en droog te vervoeren. Deze aanhanger is te huur voor €29,- per dag.

Aanhangers BE-rijbewijs

Aanhanger

Heeft u liever een open grote aanhanger? Dan is onze aanhanger BE Tandemasser plat met een formaat van 4,0L X 2,0B X 0,8H een geschikte aanhanger. Deze aanhanger is te huur voor € 49,50 per dag. Om met deze aanhanger te rijden is een BE-rijbewijs vereist. Heeft u veel spullen die tegelijkertijd, veilig en droog vervoerd moeten worden? Dan is door zijn formaat van 8,0L X 2,4B X 3,0H de aanhanger tandemasser met huif groot de juiste keus. Deze aanhanger huurt u voor €65,- per dag. Ook hiervoor is een BE-rijbewijs vereist.

Aanhanger huren?

Wilt u voor verschillende doeleinden een geschikte aanhanger huren? Maak dan gebruik van onze aanhanger verhuurservice. Wij helpen u graag aan een aanhanger die past bij uw persoonlijke wensen. Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. We bespreken graag alle mogelijkheden met u.