Vier een vijftigste verjaardag met Sarah of Abraham

Verjaardagen staan bol van tradities, maar eentje maakt een jarige maar eens in het leven mee. Wanneer u een halve eeuw viert, is er niks leuker dan verrast worden met een enorme Abraham of Sarah pop in de voortuin. Bij Heesbeen Attractieverhuur hebben we metershoge opblaasmannen en -vrouwen beschikbaar voor de grootste verrassing.

Decoraties

Het is op een vijftigste verjaardag natuurlijk leuk om de buitenkant van het huis te versieren met vlaggetjes en andere decoraties, zodat de buurt van de jarige weet dat deze vijftig is geworden. Maar één vrolijke decoratie mag natuurlijk niet ontbreken: en dat is de traditionele Sarah of Abraham. Onze poppen zijn opblaasbaar en worden door onze medewerkers bij u afgeleverd als dat voor u het handigst is. Ze zijn snel opgeblazen tot de volledige grootte, waardoor u dit heel stiekem kunt doen zonder dat de jarige het merkt.

Abraham en Sarah

Maten

We bieden onze Sarah en Abraham aan in verschillende maten. Onze kleinste poppetjes zijn 2,5 meter hoog. Deze vallen goed op in de voortuin, maar zijn niet zo groot dat ze er niet in passen. Maar als u de ruimte hebt en de verjaardag groots wil aanpakken, hebben we nog andere opties. U kunt zowel Sarah als Abraham namelijk als 4,5 meter hoge verschijning huren. En voor de grootste verrassing hebben we zelfs een Sarah van liefst 7 meter! Zo kan niemand om de feestelijke vijftigste verjaardag heen en zorgt u voor een herinnering die de jarige niet snel zal vergeten.

Uitpakken

Zeker in een tijd waarin er maar één gast welkom – ook op verjaardagen – is het een leuk idee om extra uit te pakken met een grote Sarah of Abraham pop. En het mooiste is dat dit kan voor een goede prijs! Bij Heesbeen kunt u al een pop huren vanaf € 31,25. Wanneer u groot uit wil pakken betaalt u € 45,- voor een pop van 4,5 meter en € 94,- voor een pop van 7 meter. Zo pakt u voor een scherpe prijs uit met een mooie herinnering aan een gouden verjaardag.

Poppen en attracties huren bij Heesbeen

Bent u benieuwd naar wat u nog meer bij Heesbeen kunt huren voor uw feesten en evenementen? Kijk dan snel op onze website! Naast poppen en andere decoraties verhuren we attracties en bieden we verhuur voor party’s. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag naar een offerte.