Vier Hemelvaartsdag met Heesbeen!

Met Hemelvaartsdag voor de deur, is het tijd om u voor te bereiden op een geweldig lang weekend vol evenementen en bijeenkomsten. Tijdens het Hemelvaartsweekend wordt er in heel Nederland ontzettend veel georganiseerd. Dit lange weekend in de lente trekt Nederland erop uit! Bent u van plan om voor uw gasten een leuk evenement te organiseren? Dan heeft Heesbeen alles wat u nodig heeft in huis.

Enorm assortiment attracties en benodigdhedenhemelvaartsdag attractie huren

Om ervoor te zorgen dat uw Hemelvaartsdagevenement een groot succes wordt, is het raadzaam om op tijd je benodigdheden te regelen. Bij Heesbeen hebben we een uitgebreid assortiment aan attractieverhuur, welk weer het ook wordt. Bij mooi weer kunnen we je voorzien van springkussens, waterattracties, en leuke sport– en spelactiviteiten voor jong en oud. Als het weer wat minder meezit, hebben we tenten, kraampjes, en gezellige binnen activiteiten om je gasten te vermaken.

De boerderijdagen vallen dit jaar samen met het Hemelvaartsweekend!

Tijdens het Hemelvaartsweekend op vrijdag 10 mei en op maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, vieren we niet alleen Hemelvaartsdag, maar vinden ook de Boerderijdagen plaats. Op deze bijzondere dagen openen melkveehouders door heel het land hun deuren, zodat bezoekers tussen 10:00 en 16:00 uur een kijkje kunnen nemen achter de schermen van de melkboerderijen. Een fantastische kans voor jong en oud om te zien en ervaren hoe onze zuivel wordt geproduceerd!

Bij Heesbeen bieden we verschillende attracties en spellen die perfect passen bij dit thema. Van springkussens tot een echte stormbaan, we hebben alles om de kinderen te vermaken voor en na de rondleidingen op de boerderij. Transformeer uw boerderij in een feestelijke omgeving met ballonnen en andere decoraties. Plaats een publiekstrekker voor uw boerderij om de bezoekers te verwelkomen en huur tafels en stoelen om ze na de rondleiding een comfortabele plek te bieden. Voor Hemelvaartsdag kunnen tenten en kramen worden gehuurd om je bezoekers te voorzien van heerlijke lekkernijen.

Een zorgeloos Hemelvaartsweekend

Als organisator van een evenement tijdens Hemelvaartsdag of de Boerderijdagen, begrijpen wij dat je het al druk genoeg hebt. Daarom maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. We zorgen ervoor dat je de gehuurde attracties en benodigdheden eenvoudig kunt ophalen en retourneren. Bespreek met ons de mogelijkheden voor het brengen en retourneren van de goederen, zodat we het perfect kunnen afstemmen op jouw agenda.

Je kunt de gehuurde attracties op de ochtend van de huurdatum afhalen bij ons magazijn in Nuenen. Als dat niet mogelijk is, bieden we de mogelijkheid om de benodigdheden een dag van tevoren vanaf 13:00 uur op te halen. En als je geen vervoer hebt, regelen wij een vooraf ingeladen aanhanger voor slechts €19,-. Zo kun jij je concentreren op het creëren van een fantastische ervaring voor je bezoekers, terwijl wij de rest regelen.

Heesbeen staat tijdens het Hemelvaartsweekend voor u klaar

Met onze jarenlange ervaring staan we klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk evenement. Of je nu advies nodig hebt over de ideale activiteiten, de logistiek van je evenement of het budget, wij zijn er om je te helpen. We kunnen zelfs meedenken over hoe je jouw evenement kunt aanpassen aan de weersverwachtingen, het aantal verwachte gasten en je persoonlijke voorkeuren. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je speciale dag. Heb je nog vragen over ons assortiment, de reserveringsprocedure of het transport? Neem gerust contact met ons op, we staan altijd voor je klaar om je te helpen. Maak van je Hemelvaartsdag een onvergetelijke ervaring met Heesbeen!