Vier kerst op een gróótse manier

Heeft u deze kerstdagen een evenement of show die extra belangstelling nodig heeft? Dan hebben wij u voor het ideale item: onze 4,5 meter hoge kerstman! Niemand zal u kunnen missen met deze kerstman voor de deur. De eerste dag betaalt u € 99,-, de dagen daarna huurt u deze grote kerstman voor slechts € 10,– per dag!

Opblaasbare kerstmanGrijp iedereens aandacht

Kerstmis is het feest van versieringen, lichtjes en plezier! U grijpt gegarandeerd iedereens aandacht met deze kerstman publiekstrekker. Met zijn 4,5 meter is deze opblaasbare kerstman hét perfecte item om uw evenement mee af te maken. En waar is de kerstman zonder zijn rendieren? Rodeo rendier is de beste manier om uw feest van entertainment te voorzien. Deze attractie is geschikt voor jong en oud. Wie houdt het als langste vol?

Kerstversiering

Wij helpen u graag om uw evenement compleet te maken? Ga bijvoorbeeld op de foto met de kerstman en zijn arrenslee! Dit item is de perfecte decoratie voor uw evenement. Verder kunt u bij ons ook kerstmannen of kerstvrouwen pakken huren. Heesbeen heeft alles in huis voor een zalig kerstfeest!

Reserveer alvast uw perfecte kerstfeest

Wilt u een opblaasbare kerstman of een ander item uit ons assortiment huren? Reserveer nu dan alvast uw perfecte kerstfeest bij Heesbeen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of wanneer u eventuele vragen of opmerkingen heeft.