VTC Sports Planet winterfun

VTC sportsplanet

Voor echt winterfun gaat u tijdens de kerstvakantie naar het VTC Sport Planet! Vanaf 3 januari tot en met 6 januari kunt u met uw (klein)kinderen terecht in Vrijetijdscentrum Best voor 4000 m2 met de leukste attracties. Komt u ook?

Ultiem speelplezier tijdens de kerstvakantie

Tijdens het VTC Sport Planet zijn er de leukste sport- en spelattracties voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar, zoals voetballen, bowlen, trampoline springen en nog veel meer! Daarnaast is er ook een aparte kinderhoek voor de allerkleinsten.

Openingstijden

VTC Sport Planet winterfun is dagelijks geopend:
– Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
– Middag: 13:30 – 16:30 uur
Parkeren is gratis!

Entree en ticket: Reserveren is verplicht!

Voor kinderen betaalt u € 9,50 per persoon, per dagdeel. Voor de volwassenen is de entree € 5,00 per persoon inclusief één consumptie. Het is verplicht om uw kaartje van tevoren te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0499 – 39 72 97 of een mailtje te sturen naar info@vtcbest.nl.

Disco avonden

Naast VTC Sport Planet winterfun, hebben we ’s avonds ook de VTC Sports Planet disco avonden. Vanaf dinsdag 2 januari tot en met vrijdag 5 januari is het elke avond van 17:30 – 20:30 uur disco avond! De entree voor kinderen tot en met 16 jaar is € 9,50 per persoon en voor volwassenen is het € 5,00 per persoon inclusief één consumptie. Ook van tevoren reserveren is hier verplicht!

Bent u erbij?

Heeft u interesse in VTC Sports Planet winterfun of VTC Sports Planet disco avonden? Reserveer dan direct uw tickets en laat op Facebook weten dat u aanwezig bent! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op.