VTC Sports Planet Summer fun

Voor echte summer fun gaat u tijdens de zomervakantie naar het VTC Sport Planet! Vanaf 9 juli tot en met 10 augustus kunt u samen met uw (klein)kinderen terecht in Vrijetijdscentrum Best met de leukste attracties van Heesbeen. Ideaal voor ouders en kinderen die geen vakantie gepland hebben. Komt u ook langs?

Speelplezier tijdens de zomervakantie

Tijdens het VTC Sports Planet kunnen alle kinderen deze zomer genieten, spelen en sporten op een leuke en gezellige manier. Van springen, voetballen, bowlen tot aan adventure. Ook de allerkleinste kinderen kunnen terecht in een aparte kinderhoek. Dit allemaal op een locatie van maar liefst 4000 m2! Wie wilt dat nou niet?

Openingstijden en adres

summer funVTC Sports Planet summer fun is dagelijks geopend. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u het evenement gaat missen. We zijn een maand lang elke dag geopend aan de Vrijetijdscentrum Best (VTC Best). Zo zorgen we voor een onvergetelijke zomervakantie voor de kids. Daarnaast is parkeren gratis!

Locatie:

Vrijetijdscentrum Best, De Maas 6, 5684 PL Best.

Onze openingstijden:

  • Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  • Middag: 13:30 – 16:30 uur

Reserveren verplicht!

Wilt u ook graag genieten van ons zomerevenement? Dan is het verplicht om vooraf te reserveren. Zo voorkomen we een extreem volle zaal. Voor kinderen betaalt u €10,- per persoon, per dagdeel. Voor volwassenen is de entree €5,- inclusief één gratis consumptie. Volwassenen kunnen terecht op het terras of aan de bar met een heerlijk hapje en/of drankje. Het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Komt u ook?

Wilt u de kinderen verblijden tijdens de zomervakantie? Kom dan zeker langs het VTC Sports Planet summer fun evenement! Reserveer dan direct uw tickets en laat ons weten of u aanwezig bent! Heeft u nog vragen over het evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.