Wat organiseert u met carnaval? Heesbeen staat voor u klaar!

Carnaval staat weer voor de deur en daar worden we bij Heesbeen heel erg blij van! In elke stad en elk dorp in Noord-Brabant en Limburg is het feest, en dat wel voor 4 dagen lang. Als horecaondernemer is dit hét moment om flink uit te pakken en uw gasten iets extra’s te geven. Wij hebben alle benodigdheden om uw kroeg, café of restaurant mee te ondersteunen, uit te breiden of aan te kleden. Ook hebben wij de nodige attracties om de kids te vermaken als de ouders aan het hossen zijn, en hebben we diverse publiekstrekkers om voorbijgangers te laten weten dat bij u binnen het grootste feest gaande is! Wat kunnen we voor u betekenen?

Maak er een feestje van met Heesbeencarnaval evenement benodigdheden

Als we één ding niet kunnen wegdenken bij carnaval is het wel confetti. We verkopen grote confetti in alle kleuren van de regenboog per kilo voor een voordelige prijs. Daarnaast hebben we ook metallic confetti in ons assortiment om af te wisselen. Ook deze is ook verkrijgbaar per kilo. Deze vrolijke, kleurrijke, dwarrelende stukjes papier zijn niet weg te denken bij een carnavalsmiddag of -avond. Bij ons kunt u ze voordelig inkopen en heeft u genoeg voor alle dagen. Ook hartstikke leuk op kinderfeestjes en themafeesten.

Deze carnaval extra goedkoop!

Wij herinneren u er nog een keer graag aan: tijdens carnaval huurt u alle materialen en benodigdheden 4 dagen lang, terwijl u maar voor 2 dagen betaalt! Wilt u graag gebruik maken van onze 4 dagen huren is 2 dagen betalen actie? Dan is het ophaal- of leveringsmoment vrijdag 17 februari, en moeten de spullen woensdag 22 februari weer retour. Zo kunt u optimaal genieten van uw carnavalsdagen en helpen wij u een handje op weg met het ophalen van de nodige winst!

Dankzij corona hebben we moeilijke jaren achter de rug en hopen we dat elke horecagelegenheid deze dagen flink kan knallen. En dat natuurlijk met onze betrouwbare materialen en benodigdheden! Huur onder andere tafels en stoelen, tenten en kramen, aankleding, linnengoed, extra facilitaire voorzieningen, publiekstrekkers en een bar en benodigdheden bij Heesbeen.

Alaaf! Wij staan voor u klaar

Raadpleeg ons gerust voor meer informatie over ons brede assortiment benodigdheden. We geven u graag een persoonlijk en professioneel advies over de optimale keuze voor uw evenement. Neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie over de producten, de levering of het retourneren. We vertellen u graag meer over onze uitgebreide service. Wat u ook organiseert tijdens carnaval, Heesbeen voorziet u van alle gemakken.