Waterattracties

Waterattracties zijn ideaal voor tijdens de prachtige zomerdagen! Organiseert u binnenkort een evenement en bent u nog op zoek naar wat vermaak tijdens dit evenement? Wij hebben bij Heesbeen een ruim assortiment aan waterattracties die perfect zijn tijdens de warme zomer.

Waterattracties voor evenementenWaterattractie

Organiseert u binnenkort een evenement voor kinderen of een zeskamp? Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor een Tobbedansbaan. U klimt aan de achterkant omhoog en glijdt weer met een vaart van de tobbe naar beneden. Maar we hebben ook nog andere waterattracties in ons assortiment, zoals een groot zwembad, een rodelbaan, een buikschuifbaan en een touwslingerbaan. We kunnen genoeg bieden voor een fantastische dag!

Zwembadaccessoires

Wilt u het zwemdagje van uw gasten extra leuk maken? Huur dan bij ons bijvoorbeeld een waterhindernisbaan. Met deze stormbaan beleven kinderen nog meer zwemplezier in uw zwembad. De kinderen kunnen hier heerlijk op klimmen en klauteren. Een waterspin, een trampoline vlot of een loopmat is ook geweldig om de zwemdag van kinderen op te leuken!

Waterspellen

We bieden ook verschillende waterspellen aan die ideaal zijn tijdens hete zomerdagen. Denk hierbij aan een waterbroekrace. Dit is een zomerse activiteit waarbij het de bedoeling is dat er zoveel mogelijk water aan de overkant wordt gebracht. Goed voor de samenwerking, maar ook nog eens erg leuk.

Waterattractie huren

Heeft u interesse in het huren van een waterattractie, zwembadaccessoires of een waterspel? Bestel deze dan direct bij ons in de webshop en wij komen de spullen brengen en weer halen. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u uiteraard even contact met ons opnemen!