We hebben weer nieuwe thema’s voor hindernisbanen!

Bij Heesbeen zijn we altijd bezig met het bedenken van nieuwe attracties, thema’s en spellen zodat we voor iedereen een onvergetelijke dag kunnen verzorgen. We zitten niet stil en hebben voor het hoogseizoen in 2023 alweer nieuwe thema hindernisbanen ontwikkeld. Zo kunt u een hindernisbaan bij ons huren die naadloos bij het thema en de gewenste sfeer van uw viering past en uw gasten echt verrast. We stellen u hier graag voor aan onze nieuwe modellen!

Kasteelthema

Kasteelthema

Met dit ontwerp gaan we helemaal terug in de tijd. Deze hindernisbaan met kasteelthema is namelijk helemaal in de originele kleuren van onze allereerste aangeschafte luchtkussen in 1985. Dit luchtkussen was het begin van Heesbeen Attractieverhuur en heeft jarenlang voor veel plezier gezorgd in heel Nederland. Tijd om deze klassieker weer terug te brengen en kinderen te laten spelen tussen de ridders en prinsessen!

Piratenbaan

Piratenbaan

 

Organiseert u een speelmiddag voor stoere kinderen? Dan is de Piratenbaan een uitstekende optie. Met deze Piratenbaan, waarbij kinderen binnen kunnen lopen door een enorme haaienkop, vervangen we de bestaande westernbaan. Met dit nieuwe model kunnen kinderen een hele middag fantaseren over een leven op de wilde oceaan!

Formule 1 baanFormule 1 baan

Als klapper op de vuurpijl komt er een ware Formule 1 baan aan, geheel in de kleurstelling en het thema van onze eigen Max Verstappen! Ontzettend leuk voor de kleine fans onder ons.Voor welk thema gaat u?

Wij kunnen niet wachten totdat jullie de nieuwe modellen in kunnen zetten op jullie evenementen, feestjes of themadagen. Wij verwachten dat deze modellen vanaf medio maart 2023 te huur zijn. Tot die tijd kunt u natuurlijk tussen onze bestaande modellen kijken en de leukste springkussens, hindernisbanen, spellen, draaimolens, publiekstrekkers en super attracties huren zoals u gewend bent. Kom uw attracties zelf ophalen op het afgesproken tijdstip of huur een aanhanger of bus om uw bestelling mee te nemen.

Heesbeen denkt met u mee

Heeft u nog een attractie nodig voor een evenement wat u binnenkort organiseert? Dan bent u bij Heesbeen Attractieverhuur aan het juiste adres! Als u nog vragen heeft over onze attracties, breng- en haalservice of uw mogelijkheden, kunt u gerust contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over alles wat we voor u kunnen doen!