Wervelwind machine luxe

Wilt u de mensen een kansje laten wagen om te grijpen naar geluk? Maak dan kennis met de nieuwste aanwinst in het Heesbeen assortiment: de wervelwind machine luxe. Deze attractie is de perfecte toevoeging voor wanneer u mensen wilt aantrekken tijdens uw promotie activiteit op de beurs of in het winkelcentrum. Wij leggen u graag de regels uit.

Wervelwind machine luxeGrijpen maar

De speler mag plaatsnemen in de cabine. Wanneer u deze vervolgens aanzet is het de bedoeling dat de inzittende zoveel mogelijk balletjes of ballonnen grijpt binnen de aangegeven tijd. Wie lukt het om de meeste voorwerpen uit de lucht te grijpen? Wie zal er winnen? Deze attractie is te huren voor slechts € 295,- en is naast haar nette uitstraling ook voorzien van verlichting. Hierdoor is dit spel de perfecte aanwinst voor uw evenement. U kunt de inhoud van de cabine vullen met welke voorwerpen u maar wilt, zolang deze maar licht genoeg zijn om door de windkracht te worden gedragen.

De ideale aanvulling

De wervelwind attractie is gegarandeerd de ideale aanvulling op iedere evenement, promotie stunt of verjaardag. Let wel op, u dient te zorgen voor permanent gebruikstoezicht. Wanneer u dit zelf niet kan regelen helpen wij u graag. Bent u zelf niet in de mogelijkheid om de attractie op onze verhuurlocatie te komen ophalen, ook dan helpen wij u graag een handje mee. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw gehuurde attractie ruimschoots op tijd arriveert, zodat uw evenement met behulp van de wervelwind attractie en groot succes kan worden.

Attractie huren bij Heesbeen?

Wilt u een attractie huren om uw evenement aan te vullen of compleet te maken? Dan bent u bij Heesbeen attractieverhuur op de juiste plek. Wij verzorgen attracties voor alle mogelijke evenementen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.