Wij gaan onze gebruikte attracties verkopen

Dit jaar pakken we het even anders aan. Geen speeltuin in de loods zoals jullie misschien van ons gewend zijn, maar in plaats daarvan zetten we een deel van onze attracties in de verkoop! De reden hiervoor is dat we simpelweg te veel attracties hebben staan om nog verder uit te breiden. Er is dus ruimte nodig voor nieuwe, verrassende attracties! Heel de maand november richten we ons dan ook naast onze dagelijkse bezigheden op de verkoop van diverse attracties, groot en klein. Wij zetten alles op, zodat u goed kunt bekijken wat u koopt. De gehele maand bent u welkom op afspraak, zowel in de avond als in het weekend.

Een eerlijke prijs voor uw gebruikte attractiegebruikte attracties kopen

Onze toestellen zijn grondig geïnspecteerd en goed onderhouden, zodat ze nog vele jaren plezier kunnen bieden aan nieuwe eigenaars. Bovendien hebben ze een prijskaartje dat u elders niet snel zult vinden. Een win-win situatie voor iedereen! Door het maken van een afspraak met één van onze medewerkers kunt u ruim de tijd nemen om onze attracties te bekijken, vragen te stellen en de beste keuzes te maken voor uw behoeften.

Waarom zou u kiezen voor de aankoop van een attractie?

Het kopen van een attractie in plaats van huren heeft talloze voordelen. Allereerst biedt het eigenaarschap van een attractie een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor evenementenplanners, pretparken en andere bedrijven in de entertainmentindustrie. Het stelt u in staat om herhaaldelijk plezier en vermaak te bieden zonder doorlopende huurkosten. Bovendien heeft u volledige controle over de planning en beschikbaarheid van de attractie, waardoor u uw evenementen flexibeler kunt plannen.

Ten slotte kunnen onze gebruikte attracties voor een fractie van de kosten van nieuwe attracties worden gekocht, wat uw investering nog aantrekkelijker maakt. Kortom, de aankoop van een attractie bij Heesbeen betekent dat u niet alleen geweldige ervaringen kunt bieden, maar ook kunt investeren in uw bedrijf.

Maak een afspraak en ontdek uw droomattractie!

Als u op zoek bent naar de perfecte aanvulling voor uw evenementen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Samen plannen we een geschikt tijdstip voor uw bezoek aan onze loods in de maand november. En bent u op voorhand benieuwd wat voor attracties we in de verkoop hebben gezet, kunt u dat natuurlijk altijd bij ons navragen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de attractie die uw evenementen onvergetelijk zal maken!