Zomerpret met onze waterattracties

Voor tijdens deze warme zomerdagen kunt u optimaal profiteren van spelplezier met onze waterattracties! Organiseert u een evenement en bent u nog op zoek naar wat waterplezier? Heesbeen heeft verschillende waterattracties die ideaal zijn voor een hete dag in de zomer. Lees snel verder welke attracties tot ons assortiment behoren.

 

Buikschuifbaan

De buikschuifbaan zorgt voor veel plezier en de nodige hilariteit. Glij zo ver als u kan en bekijk vervolgens op de bogen hoever u het hebt geschopt. Zo kunnen de kinderen er een mooie wedstrijd van maken wie het verste komt op deze prachtige buikschuifbaan. Het waterplezier is groot terwijl u in flinke vaart over de baan heen schuift.

Rodelbaan

Maak uw evenement onvergetelijk met deze fantastische rodelbaan. De meterslange baan staat garant voor spektakel. In een echte race klimt u zo snel mogelijk naar boven om vervolgens naar beneden te springen op een band, zo het water in. De eerste die met zijn of haar band beneden staat wint. Het water spat alle kanten op in deze waterattractie, dus wees vooral niet bang om nat te worden. Bovendien leuk voor een familie-uitje, want de baan is geschikt voor jong en oud!

Tobbedansbaan

Voor lekker waterplezier in de hete dagen van de zomer is de tobbedansbaan ideaal. Met de tobbe klimt u eerst omhoog aan de achterkant van de baan. Neem plaats in de tobbe en glij zo naar beneden. Daar wacht u een heerlijke verfrissend en verkoelend bad waar u zo in glijdt. Het maakt de tobbedansbaan een zeer vermakelijke waterattractie voor tijdens de warme zomer.

Waterattractie Tobbedansbaan

 

Zwembad met balk

Lekker spelen met een grote kans op nat worden? Het is in de zomer geen straf om een frisse duik te nemen. Het zwembad met balk voegt hier nog een spannend spelelement aan toe. Twee spelers verschijnen op de aluminium bak boven het zwembad, gewapend met een skippybal in de hand. Probeer elkaar uit balans te brengen en zorg zo dat de tegenstander een verkoelende duik in het water ontvangt. De skippyballen kunt u ook bij Heesbeen huren. Het is ook mogelijk om waterballonnen te gebruiken om iemand van de balk te krijgen. Een verfrissende duik gegarandeerd!

Waterattractie huren

Heeft u interesse om uw evenement op te leuken met een van onze waterattracties? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Het is natuurlijk ook mogelijk direct te bestellen in onze webshop.