Kinderfeestje in de buurt organiseren

Inmiddels zijn de regels weer versoepeld en zeker het samen buiten spelen van kinderen is nu toegestaan. Ook mogen we weer met meerdere mensen bij elkaar komen op afstand en dat geeft de ruimte om weer wat leuke dingen te doen. Daarom kunt u bij Heesbeen nu een kinderfeestje organiseren met onze attracties.

Kinderfeest in het attractiepark

We hebben een speciaal attractiepark opgezet waar iedereen op reservering gebruik van kan maken. Dit is echter ook uitstekend te gebruiken voor het vieren van een kinderfeest. Hier kunnen de kinderen veilig spelen en genieten van het feestje. Er zijn verschillende attracties op het terrein te vinden, zoals de Bungee trampoline en een 10 meter hoge klimwand. Alles om er een leuk kinderfeestje van te maken.

Maatregelen

U kunt een tafel reserveren voor maximaal 10 personen, waarvan maximaal 4 volwassenen. Hierbij houden we de 1,5 meter in acht voor alle aanwezige personen boven de 18 jaar. Daarnaast is het volgens de geldende regels van het RIVM niet toegestaan om met andere personen buiten uw eigen gezin in de auto te zitten. Ben dus verstandig en kom op de fiets of laat de kinderen afzetten door de eigen ouders. Wij zorgen ervoor dat het attractiepark wordt gereinigd na ieder gebruik om besmettingen te voorkomen.

Vier weer feest met Heesbeen

Eindelijk weer eens wat leuks doen met de kinderen of de verjaardag van uw kind nog vieren? Het kan met het kinderfeestje in de buurt bij Heesbeen. De kosten hiervan bedragen € 75,-. Het is daarnaast ook mogelijk om een 2e tafel te reserveren voor € 50,-. We zien u graag langskomen voor een gezellig feest! Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen.