Betrouwbare 6-persoons bus huren

Gaat u binnenkort met het hele gezin of een klein groepje op wintersportvakantie, of heeft u uw zomervakantie al gepland? In beide gevallen gaat er veel bagage mee en wordt het al snel te krap in een doorsnee personenauto. Heesbeen Attractieverhuur heeft de oplossing. Door onze nauwe samenwerking met Autohopper autoverhuur in Nuenen kunnen we u naast attracties ook verschillende auto’s en busjes aanbieden. De 6-persoons bus is de ideale bus voor elke winter- en zomervakantie.

Veilig en betrouwbaar op vakantie

De 6-persoons bus is de meest ideale bus voor iedere vakantie. De bus beschikt over een laadruimte van 3m2, zodat u gemakkelijk heel veel spullen kunt meenemen. Of u nu op wintersport- of zomervakantie gaat, alles wat u hiervoor nodig heeft kunt u gemakkelijk meenemen. De bus beschikt over een goede set winterbanden en een trekhaak. Niemand hoeft zich dus over de grootte van zijn bagage zorgen te maken. Daarnaast mag u de bus gewoon met een B-rijbewijs rijden. Een extra rijbewijs is voor deze bus dus niet vereist. Dat is handig, zo kunt u elkaar na een paar uur eenvoudig afwisselen en in één ruk naar uw favoriete vakantiebestemming rijden.

Voorwaarden

Indien U deze bus huurt voor 1 week met vermindering van het eigen risico betaalt u slechts €564,-inclusief btw en 700 vrije kilometers. U huurt deze praktische bus al voor €85,- per dag. Dit is inclusief btw en 100 vrije kilometers per dag. De huurdag loopt van 08:00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur. De bus is allrisk verzekerd met een eigen risico van €750,- in geval van schade. Al voor €9,- per dag kunt u het eigen risico verlagen naar €350,-. Bij het huren van de bus wordt een borgsom in rekening gebracht. De borg dient per pin te worden voldaan aan de verhuurbalie. De huurkosten worden achteraf verrekend met de vooraf betaalde borg.

Ga zorgeloos op vakantie met de 6-persoons bus

Met de 6-persoonsbus, die beschikt over winterbanden, een trekhaak en 3m2 laadruimte, rijdt u met het hele gezin of een kleine groep comfortabel en zorgeloos naar uw favoriete vakantiebestemming. U kunt hem via ons eenvoudig bestellen op elk gewenst moment van de dag, of laat vrijblijvend een prijsberekening maken. Heeft u vragen of kunnen we u ergens mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op.