Renault Master bus

Gaat u verhuizen en bent u van plan om uw inboedel of goederen zelf te verhuizen? Gaat u op vakantie en moeten er veel of grote stukken bagage mee? Attractieverhuur Heesbeen heeft dé ideale oplossing! Via Autohopper Autoverhuur in Nuenen kunt u bij ons de Renault Master bus huren. Verhuizen of lekker op vakantie gaan was nog nooit zo eenvoudig en comfortabel.

Renault Master bus Renault Master Bus

De Renault Masterbus is een zeer geschikte bus voor verhuizingen. Met maar liefst 11m3 laadruimte schuift u een compleet interieur via de achterdeuren eenvoudig naar binnen. Ook voor grote reiskoffers, tassen en grote stukken bagage is de bus uitermate geschikt. Niet genoeg ruimte? Geen nood aan de man. De bus heeft een trekhaak dus met een aanhanger erachter heeft u nóg meer ruimte. De bus mag u gewoon met een B-rijbewijs rijden en ook handig, voorin is plaats voor drie personen! Zo kunt u dus mooi één extra persoon meenemen om te helpen tillen.

Wist u dat u optioneel ook een compleet verhuispakket kunt huren? Als spullen tijdens het rijden niet beschadigd mogen raken is dat een echte aanrader. Voor €19,- per dag huurt u een meubelhondje, spanbanden en verhuisdekens.

Voorwaarden

U huurt deze Masterbus, die uitgerust is met airco en cruise control, al voor €119,- per dag. Dit is inclusief btw en 100 vrije kilometers per dag. De huurdag loopt van 08:00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur. De Masterbus is allrisk verzekerd met een eigen risico van €750,- in geval van schade. Al voor €9,- per dag kunt u het eigen risico verlagen naar €350,-. Bij het huren van de Renault Masterbus wordt een borgsom in rekening gebracht. De borg dient per pin te worden voldaan aan de verhuurbalie. De huurkosten worden achteraf verrekend met de vooraf betaalde borg.

Maak van veel/grote spullen verplaatsen een eenvoudige klus

Met de Renault Masterbus en de optionele mogelijkheden wordt verhuizen en spullen vervoeren een gemakkelijke en aangename klus. Wilt u zonder nonsens huren? Bestel dan bij ons eenvoudig op elk gewenst moment van de dag uw bakwagen, of laat vrijblijvend een prijsberekening maken. Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag.