Volkswagen Polo huren

Wilt u goedkoop een degelijke auto hebben om een kort bezoek te plegen? Dan heeft Heesbeen Attractieverhuur de ideale oplossing voor u. Door onze samenwerking met Autohopper Autoverhuur in Nuenen kunnen we u ook helpen aan een betrouwbare auto tegen een lage prijs. Wat dacht u van een Volkswagen Polo, waarmee u zowel zakelijk als privé prima voor de dag komt.

Gemakkelijk en compact

De Volkswagen Polo is een hele betrouwbare en gemakkelijke auto. Hij is compact waardoor u makkelijk en snel uw bestemming bereikt. De Volkswagen Polo is bovendien van alle gemakken voorzien. Wanneer u deze auto huurt kunt u gebruikmaken van airco en navigatie. Zo brengt deze auto u altijd veilig en snel naar uw bestemming! De auto is uitgerust met 5 deuren, waardoor u makkelijk meerdere personen mee kunt vervoeren wanneer nodig.

Voorwaarden

De voorwaarden voor het huren van een auto bij Heesbeen zijn zonder nonsens of addertjes onder het gras. Dat betekent voor de huur van een Volkswagen Polo een dagprijs van € 45,-. Dit is inclusief btw en met 100 vrije kilometers. De huurdag loopt van 08.00 tot de volgende ochtend 08.00 uur. U kunt hierbij nog extra’s kiezen, zoals een verlaging van het eigen risico van € 750,- naar € 350,- voor slechts € 9,-. Ook een automaat of kinderzitje is mogelijk bij het huren van de Volkswagen Polo. Let wel op dat je bij het huren van de Polo een borgsom betaalt die per pin voldaan dient te worden aan de verhuurbalie. De huurkosten worden vervolgens achteraf verrekend met de vooraf betaalde borg.

Huur eenvoudig en snel een Volkswagen Polo

Wilt u makkelijk en tegen een lage prijs een degelijke auto als de Volkswagen Polo huren? Deze auto is zowel geschikt voor een dagje weg als een zakelijk bezoek. Met Heesbeen heeft u de Polo binnen enkele klikken in uw tijdelijke bezit. Bestel de Volkswagen Polo eenvoudig of laat vrijblijvend een prijsberekening maken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het huren van onze auto’s? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.