Voordelig auto’s huren tijdens Pasen en Hemelvaart

Waarschijnlijk was u al bekend met het feit dat u bij Heesbeen Attractieverhuur ook verschillende vervoersmiddelen kunt huren. Zoekt u een voordelig en betrouwbaar vervoersmiddel? Dan bent u in de regio van Nuenen, Eindhoven, Geldrop, Son en Laarbeek bij ons aan het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met Autohopper autoverhuur waren de prijzen al voordelig, maar tijdens Pasen, Hemelvaart en de zomermaanden doen we daar nog een schepje bovenop. Met diverse acties kunt u een bus of auto nu nóg voordeliger huren!

Paasactie

Of u nu een auto of een bus huurt tijdens het Paasweekend, bij ons huurt u hem met de actie een stuk voordeliger. Tijdens Pasen geldt namelijk onze 2+1 actie. Wanneer u in het Paasweekend van 20 en 21 april een vervoersmiddel huurt, krijgt u er paasmaandag 22 april gratis bij. U betaalt dus slechts het weekendtarief en u krijgt daarnaast niet 100, maar 300 vrije kilometers.

Hemelvaartactie

Tijdens Hemelvaart geldt de 4=3 actie voor het huren van een auto of bus. Vanaf donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni kunt u elk gewenst vervoersmiddel huren voor de prijs van slechts drie dagen. U heeft dan vier dagen een auto of bus tot uw beschikking met maar liefst 400 vrije kilometers. Zo wordt het wel heel voordelig om er even lekker tussenuit te gaan.

Zomeractie

Gaat u er in de zomervakantie lekker tussenuit met het gezin of met vrienden, en moeten er veel spullen mee? Huur dan voordelig een grote personenauto of een busje. In de maanden juli en augustus krijgt u het dubbele aantal vrije kilometers wanneer u voor minimaal een week een personenauto of een busje huurt. Zo bent u betrouwbaar, comfortabel en lekker goedkoop op weg!

Voorwaarden

De huurprijs voor een auto of busje is afhankelijk van het type vervoersmiddel. Bekijk het ruime aanbod hier. U heeft standaard 100 vrije kilometers per dag, tenzij anders aangegeven (zoals bij bovenstaande acties). Een huurdag loopt van 08:00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur. Alle vervoersmiddelen zijn allrisk verzekerd met een eigen risico van €750,- in geval van schade. Al voor €9,- per dag kunt u het eigen risico verlagen naar €350,-. Bij het huren van een vervoersmiddel wordt een borgsom in rekening gebracht. De borg dient per pin te worden voldaan aan de verhuurbalie. De huurkosten worden achteraf verrekend met de vooraf betaalde borg.

Voordelig auto’s huren tijdens Pasen en Hemelvaart

Of u nu van plan bent om een auto of een busje te huren, tijdens het Paasweekend, Hemelvaartweekend en de zomermaanden huurt u uw vervoersmiddel wel heel voordelig. Heeft u tijdelijk vervoer nodig, gaat u verhuizen of er even lekker tussenuit? Via Heesbeen Attractieverhuur bent u veilig, comfortabel en goedkoop onderweg. Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.