Voordelige bakwagen huren

Gaat u verhuizen en bent u van plan om uw inboedel of goederen zelf te verhuizen? Dan bent u in de regio van Nuenen, Eindhoven, Geldrop, Son of Laarbeek bij Heesbeen Attractieverhuur aan het juiste adres. Door onze nauwe samenwerking met Autohopper autoverhuur in Nuenen kunnen we u naast attracties ook verschillende auto’s en busjes aanbieden. De bakwagen is de ideale verhuisbus voor al uw verhuizingen.

Renault bakwagen huren

Renault bakwagen met laadklep

De Renault bakwagen is de meest ideale bus voor al uw verhuizingen. De bus heeft een laadruimte van 20 m3 en een handige laadklep, zodat u gemakkelijk goederen in en uit kunt laden. Daarnaast mag u de bus gewoon met een B-rijbewijs rijden, een extra rijbewijs is voor deze bus dus niet vereist. Optioneel kunt u bij de verhuisbus een set van 10 verhuisdozen huren voor maar €25,- per dag. Ook kunt u optioneel voor €19,- per dag een compleet verhuispakket huren, bestaande uit een meubelhondje, spanbanden en verhuisdekens. Zo wordt verhuizen een nóg eenvoudigere klus.

Voorwaarden

U huurt deze bakwagen al voor €119,- per dag. Dit is inclusief btw en 100 vrije kilometers per dag. De huurdag loopt van 08:00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur. De bakwagen is allrisk verzekerd met een eigen risico van €750,- in geval van schade. Al voor €9,- per dag kunt u het eigen risico verlagen naar €350,-. Bij het huren van de bakwagen wordt een borgsom in rekening gebracht. De borg dient per pin te worden voldaan aan de verhuurbalie. De huurkosten worden achteraf verrekend met de vooraf betaalde borg.

Maak verhuizen een eenvoudige klusRenault bakwagen met laadklep

Met de bakwagen en de optionele mogelijkheden wordt verhuizen een gemakkelijke en aangename klus. Zoekt u een handige verhuiswagen zonder nonsens? Bestel dan bij ons eenvoudig op elk gewenst moment van de dag uw bakwagen, of laat vrijblijvend een prijsberekening maken. Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. We helpen u graag.